Cadde Ünlü isimler terörü lanetledi!

Ünlü isimler terörü lanetledi!

19.03.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:

İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki patlamayla ilgili paylaşım yapan ünlü isimler terörü bir kez daha lanetledi. 'Güldür Güldür'ün bu akşam BKM'de yapılması planlanan program çekimi de Taksim'de yaşanan saldırı nedeniyle iptal edildi.

Ünlü isimler terörü lanetledi

Sosyal medya hesaplarından İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki patlamayla ilgili paylaşım yapan ünlü isimler terörü bir kez daha lanetledi. 'Güldür Güldür'ün bu akşam yapılması planlanan program çekimi de saldırı nedeniyle iptal edildi.

Haberin Devamı

Güldür Güldür ekibi Twitter'dan iptali şöyle duyuru:

"Bu akşam BKM'de gerçekleşmesi planlanan seyircili çekimimiz yaşanan üzücü olaylar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yani tarih ilerleyen günlerde yine resmi hesaplarımızdan açıklanacaktır. Anlayışınız için teşekkürler..."

İşte o mesajlardan bazıları:

Atilla Taş: Bela okumakla kınamakla bitmez ama Allah bunları kahretsin! İnsan değil bu bıombaları patlatanlar!

Berna Laçin: Aşağılık teröristler,halkı öldürerek birşey elde edebileceklerini mi sanıyorlar!Bizim canımız kimin umurunda!Çimeniz,koparılıyoruz yalnızca!

Burcu Güneş: Terörü lanetliyorum... Kötülüğümüzü isteyenler, pusuda bekleyenler sevinmesin...Ne terörle, ne savaşla başaramayacaklar!

Haberin Devamı

Demet Akalın Kurt: Yazik canim ulkeme insanima eve giden insanima vatandasima yazik.

Ece Erken: Ya yeter!Allah belanızı versin!defolun ülkemizden!!!!

Emre Kınay: İnsan secimleriyle yaşar!Biz seçtik boyle yaşamayi.Bizim tercihimiz! Sorumli hepimiziz! Hepimiz istifa edelim! İnsanliktan #İstanbul agliyor

Özge Özpirinçci: İnsan hayati uzerinden yapilan her turlu tartismaya, politikaya, TERORE LANET OLSUN!

Zeynep Mansur: Yüce Allahım sabır ihsan eylesin hepimize,lanet olsun terörünüze de size de mahvettiniz güzel ülkemi!!!