Oyun Dunyasi Ünlü Oyun Blade & Soul Yakında Çıkıyor

Ünlü Oyun Blade & Soul Yakında Çıkıyor

22.11.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

NCSoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan Blade & Soul‘un Avrupa (EU) ve Kuzey Amerika (NA) çıkış tarihi açıklandı. Bugün geliştirici firma tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun 19 Ocak 2016 tarihinde batıda satışa sunulacağı duyuruldu. Blade & Soul, Founder Pack sahipleri için de erken erişime açılacak. Oyunun Disciple or Master Founder Pack‘ini satın alan oyuncular, 11 Ocak 2016 tarihinden itibaren oyun […]

Ünlü Oyun Blade & Soul Yakında Çıkıyor

NCSoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan Blade & Soul‘un Avrupa (EU) ve Kuzey Amerika (NA) çıkış tarihi açıklandı. Bugün geliştirici firma tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun 19 Ocak 2016 tarihinde batıda satışa sunulacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

Blade & Soul, Founder Pack sahipleri için de erken erişime açılacak. Oyunun Disciple or Master Founder Pack‘ini satın alan oyuncular, 11 Ocak 2016 tarihinden itibaren oyun içi karakterlerini yaratabilirler. Oyunun batıya çıkacak olan sürümünde 45 seviye sınırı olacak. Ayrıca oyunda 7 farklı sınıf ve 30 adet zindan yer alacak.

Son olarak Disciple or Master Founder Pack, kullanıcıları için oyunun 15 Kasım 2016 tarihinde erken erişime açılacağını da belirtelim.