Cadde Ünlü oyuncu açıkladı! Seks kaseti gerçeği ortaya çıktı

Ünlü oyuncu açıkladı! Seks kaseti gerçeği ortaya çıktı

16.03.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

'The O.C.' adlı gençlik dizisindeki 'Marissa Cooper' karakteriyle ünlenen Mischa Barton, bir süredir hakkında ortaya atılan 'seks kaseti' iddialarına cevap vermek için basının karşısına çıktı. Görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu açıklayan 31 yaşındaki oyuncu, "Hayattaki en büyük kabusum gerçeğe dönüştü" dedi.

Ünlü oyuncu açıkladı Seks kaseti gerçeği ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda evinin arka bahçesinde sinir krizi geçiren Mischa Barton, son günlerde 'seks kaseti' haberleriyle gündemde... Ünlü oyuncu, hakkkında çıkan haberler üzerine sessizliğini bozdu.

Haberin Devamı

"GÖRÜNTÜLERİMİ GİZLİCE KAYDETMİŞ"

Avukatı Lisa Bloom'un ofisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan 31 yaşındaki Barton, adını vermediği eski sevgilisinin, gizlice çektiği özel görüntülerini çeşitli porno şirketlerine satmaya çalıştığını açıkladı. Güzel oyuncu, "Bu çok zor bir durum, sevdiğim ve güvendiğim birinin benim görüntülerimi gizlice kaydettiğini öğrendiğim an hayattaki en büyük kabusumun gerçeğe dönüştüğünü gördüm" şeklinde konuştu.

Mischa Barton, adını açıklamadığı eski sevgilisine karşı başlattığı mücadele hakkında, "Bunu sadece kendim için değil, benzer durumları yaşayan ya da yaşama tehlikesi bulunan bütün kadınlar için yapıyorum" dedi.