Cadde Ünlü oyuncunun embriyo davası!

Ünlü oyuncunun embriyo davası!

10.12.2016 - 12:52 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu Sofia Vergara ile erkek arkadaşı Nick Loeb, ayrılmadan önce dondurdukları embriyoyu paylaşamayınca mahkemelik oldular.

Ünlü oyuncunun embriyo davası

'Modern Family' dizisinde rol alan Sofia Vergara, iş yoğunluğundan dolayı ileride doğmak üzere embriyolarını dölleyip dondurdu. Vergara ile erkek arkadaşı Nick Loeb, 2014 yılında ilişkilerini bitirince planlar altüst oldu.

Haberin Devamı

NTV'de yer alan habere göre; ünlü çift dondurulan embriyoyu paylaşamayınca konu mahkemeye taşındı. Dava, Louisiana Eyaleti tarafından ‘doğmamış çocuklar’ adına açıldı. Kürtaj karşıtı bir eyalet olan Louisiana yasalarında, döllenmiş yumurtalar ‘hukuk nezdinde kişi’ kabul ediliyor.

Davada, Emma ve Isabella adındaki iki embriyonun, dünyaya getirilmeyerek kendileri için oluşturulan yatırım fonundan para alma haklarının ellerinden alındığı belirtildi. Embriyolar, California eyaletinde bulunuyor. Ancak isimlerine açılan yatırım fonu ise Louisiana’da yer alıyor.

Embriyoların taşıyıcı bir anneye verilmesini kabul etmeyerek doğmalarına engel olmakla suçlanan Sofia Vergara ile eski erkek arkadaşı Nick Loeb arasındaki davanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.