Cadde Ünlü sanatçıya vefasızlık

Ünlü sanatçıya vefasızlık

04.04.2016 - 12:42 | Son Güncellenme:

81 yaşında yaşamını yitiren annesi Türkan Akbayram'ı gözyaşları içinde toprağa veren Edip Akbayram'ı sanat camiasından dostları yalnız bıraktı.

Ünlü sanatçıya vefasızlık

Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen 6 çocuk annesi Türkan Akbayram, kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Haberin Devamı

Türkan Akbayram, kızıyla birlikte kaldığı Didim'in Efeler Mahallesi'ndeki evinde dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Akbayram'ın ölümü şarkıcı oğlu Edip Akbayram ve sevenlerini yasa boğdu. Anne Akbayram için dün ikindide Didim Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

SANATÇI ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKTI

Törene, Edip Akbayram'ın yanı sıra, CHP'li Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ve Akbayram'ın yakınları ile komşuları katıldı. Sanat camiasından dostlarının ünlü sanatçıyı acı gününde yalnız bırkaması dikkatlerden kaçmadı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Camide, Edip Akbayram taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından 6 çocuk annesi Akbayram'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Denizköy Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.