Gündem Ünlü spiker o haberi sunarken dayanamadı... Gözyaşlarını tutamadı

Ünlü spiker o haberi sunarken dayanamadı... Gözyaşlarını tutamadı

03.01.2018 - 14:28 | Son Güncellenme:

Babaları tarafından öldürülen 2 ve 4 yaşındaki kızlarının cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen annenin sözleri ağlattı. Habertürk spikeri Ece Üner haberi sunarken isyan etti, gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü spiker o haberi sunarken dayanamadı... Gözyaşlarını tutamadı

Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere konuşan acılı anne Dilek Yardım, ' 2 tane çocuğum öldü benim. Emziği elimde kaldı. Biri 3 biri 2 yaşında. Kimsecikler sahip çıkmadı. Sığınma evlerinde kaldım ama çocuklarımı koruyamadım. Sahip çıkamadım çocuklarıma. Büyük kızım çok kibardı. Çok akıllıydı. Küçük kızım çok tatlıydı. Şimdi hiçbiri yok. Tek başıma kaldım. Ne olacak şimdi? Kim sahip çıkacak bana. Kim verecek o çocukların hesabını. Dünden beri yalvarıyorum. Polisine amirine savcısına. Bir kerecik çocuklarımı göremedim. Polisine de yalvardım savcısına da yalvardım. Beni bu adamdan kurtarın dedim" diye konuştu.

Haberin Devamı

SPİKER AĞLADI

Habertürk ekranlarında haberi sunun spiker Ece Üner, annenin bu sözlerini yayınladıktan sonra canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Üner, “Onları koruyamadık çünkü anneleri, ‘Polise savcıya söyledim kimse sahip çıkmadı’ diyor. Bu artık kabul edilebilir şey değil çünkü, ‘insanı yaşat devlet yaşasın’ diyoruz ama biz yavrularımızı yaşatamıyoruz. Geleceğimizi yaşatamıyoruz. O iki minik kalp bugün atmıyor” dedi.