Gündem Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

17.10.2015 - 14:24 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi bu hafta da birinciliği bırakmadı. Sevilen dizi üç grupta da birinci ve sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu… Heyecan dolu son bölümün ardından Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Ömer ve Defne arasındaki aşk tekrar alevleniyor. İşte Kiralık Aşk 18. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın reyting ve sosyal medya başarısı! Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Kiralık Aşk’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümü; Tüm kişilerde yüzde 8,33 reyting, yüzde 22,13 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9,65 reyting ve yüzde 25,54 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,11 reyting ve yüzde 23,47 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kiralık Aşk #kalbugece hastagi ile gece boyunca Türkiye gündemine birinci sıradan giriş yaptı ve sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi oldu. Kiralık Aşk, her Cuma 20:00’de STAR’da!

Haberin Devamı

DİZİDEN SÜRPRİZ AYRILIK!

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ta senaryo gereği bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, levent ülgen, Melisa Şenolsun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı yapımda Ender Sakallı’nın hayat verdiği Vedat karakteri senaryo gereği şirketten kovularak diziden ayrıldı.

Sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer alan Kiralık Aşk dizisinde Ömer'in eski sevgilisi İz'in yıllar sonra ortaya çıkması hayatı oldukça hareketlendirdi. Merakla beklenen Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk yeni bölüm için heyecan dorukta.

KİRALIK AŞK 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI - İZLE



Star ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. İddialı isimleri ve renkli sahneleriyle kısa sürede ilgi odağı olan, sosyal medyada da çok konuşulan 17. bölümünde; kadroya dahil olan yeni isim Leyla Lydia Tuğutludengeleri alt üst etti. Ömer'in eski sevgilisi İz, Defne'yi kıskançlık krizlerine sokarken; Ömer, bu durumdan keyif aldı. Defne ve Ömer arasında yeniden bir şeyler oldu mu? Diziye katılarak dengeleri alt üst eden yeni isim kim? Başladığı günden beri, bütün bölümleriyle çok ses getiren, Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk 17. bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi.



KİRALIK AŞK 17. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde; Ömer ve Defne arasında tutku yükseldi. İz'in gelişi, Ömer'le Defne cephesinde işleri kızıştırdı. Tutku yükseldi! Onları hiç beklemedikleri, şahane bir noktaya sürükledi. Bu arada Deniz, planını uygulamaya koydu. Ömer'i gerçekten nakavt edebildi mi? Koleksiyon, Deniz'in eline geçerse her şey biter. Yasemin'in tarafını seçmesi şart artık. Günden güne sıkıştırdı. Koray ise yeni kankasını buldu. Peki kim o? Kiralık Aşk'ın 17. bölümünde Ömer ve Defne'in arasını bozacak isim olarak kadroya dahil olan isim Leyla Lydia Tuğutlu oldu. Daha önce 'Es Es', 'Kirli Beyaz' ve 'Karadayı' gibi yapımlarda rol alan Leyla Lydia Tuğutlu dizide Ömer'in eski sevgilisi olan İz'e hayat veriyor.



KİRALIK AŞK OYUNCULARININ BAŞI HAYRANLARIYLA DERTTE

Elçin Sangu'nun Defne, Barış Arduç'un ise Ömer karakterini canlandırdığı Kiralık Aşk dizisinin fanları, ikilinin gerçek hayattaki sevgililerine savaş açtı. Elçin Sangu ve Barış Arduç'u birbirine çok yakıştıran hayranları, iki oyuncunun sevgililerine taciz mesajları attığı öğrenildi. Dizide sevgiliyi canlandıran ikiliye; "Çok yakışıyorsunuz, sevgililerinizden ayrılın." şeklinde daha önce de mesaj yağdıran fanlar, bu kez; Elçin Sangu'nun dizideki öpüşme karelerini, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken'e atarak altına da "Birbirlerine çok yakışıyorlar, sen aradan çekil!" notu düştü. Benzer mesajların, Barış Arduç'un Deliha'da tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu sevgilisi Gupse Özay'a da atıldığı iddia edildi.