Cadde Ünlüler 23 Nisan’da çocuklar gibi şendi

Ünlüler 23 Nisan’da çocuklar gibi şendi

24.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok ünlü çocuklarla zaman geçirirken bazı isimler ise sosyal medyada ‘23 Nisan’ fotoğraflarını paylaştı

Ünlüler  23 Nisan’da çocuklar gibi şendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dün bütün yurtta coşkuyla kutlanırken, ünlü isimlerin birçoğu da Instagram sayfalarından, çocukluk hallerini paylaşarak, nostalji yaptı. Oyuncu Sermiyan Midyat üç yaşında çektirdiği bir fotoğrafını paylaşarak “Herkese iyi bayramlar’ derken, Tolga Çevik ilkokul çağlarından bir fotoğrafına, “Bu da 23 Nisan 1982. Bahariye İlkokulu” notunu düştü. Sinan Akçıl bisiklete binerken çektirdiği bir kareye yorum yaparak “Çok eski bir 23 Nisan günü, küçük Sinan. Baktığım kişi elinde Atatürk bayrağıyla bana seslenen annem” dedi.
“Bir zamanlar hepimiz çocuktuk” diyen Nilgün Belgün “Büyüdük, ama içimizdeki çocuğu öldürmedik” yorumunu yaptı. Pelin Karahan ise çocukluğunda dans gösterisi yaptığı bir 23 Nisan fotoğrafını paylaşarak, “Bazen hep çocuk kalsak diyorum, hiç büyümesek. Hem çocuklarımızın hem de içinde hâlâ çocuk ruhunu taşıyanların bayramı” dedi.
Tarkan, Türkan Şoray ve Emel Sayın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak çocuklarla çektirdikleri renkli fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar.