Cadde Ünlüler de yasta

Ünlüler de yasta

11.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da gerçekleştirilen terör eyleminin ardından, ünlü isimler programlarını iptal etti, baş salığı mesajları yayınladı

Ünlüler de yasta

Ankara Sıhhiye Meydanı’nda dün ‘Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi’ konulu yürüyüş öncesinde düzenlenen bombalı saldırıya ünlü isimlerde tepki gösterdi. Dün yapılması planlana birçok organizasyon da iptal edildi. Saldırılardan hemen sonra Ajda Pekkan, Sıla ve Sibel Can’ın sahneleri sanatçıların ve organizasyon şirketlerinin ortak kararlarıyla iptal edilerek, ertelendi. Pekkan dün akşam Kıbrıs Girne’deki Merit Crystal Cove Hotel’deki konseri, Sıla’nın Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseri, Ebru GÜndeş’in de Kıbrıs Golden Tulip&Pasha Otel’deki konseri ve Sibel Can’ın da İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserleri iptal edildi. Sıla ve Sibel Can’ın konserlerinin yeni tarihi 17 Ekim olarak açıklandı. Şarkıcı Doğuş ise bu akşam gerçekleşmesi planlanan ‘Aklında Bulunsun’ isimli 18’inci albümünün tanıtım davetini ise iptal etti.

Haberin Devamı

Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week’in de dün yapılması planlanan, Wilma Elles ve Ayşe Hatun Önal’ın da yer alacağı etkinlikleri iptal edildi. Babylon Bomonti’de dün akşam gerçekleşmesi planlanan Kölsch (DJ Set) etkinliği de ileri bir tarihe ertelendi.

‘Emekçilere saldırı’

Yaşanan terör olaylarının ardından birçok ünlü isimde teröre lanet yağdırarak, tepki gösterdi. İşte ünlüler ve verdiği tepkiler:

Hülya Koçyiğit:Güzel memleketimizin, aziz milletimizin birliğine kast eden, bu acıyı bize yaşatan karanlık elleri şiddetle kınıyorum. Acımız çok derin ama hiç kimsenin gücü birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, memleketimizi bölmeye yetmeyecek.

Hülya Avşar:Lütfen biri bizi kurtarsın artık.

Haberin Devamı

Ferhat Göçer:Canlarımız acıyor, canlarımız yanıyor, canlarımız yok oluyor... Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozmak için karanlık ve insanlıktan uzak bir oyun oynanıyor... Her gün acı bir haberle, yeni bir kabusa uyanıyoruz milletçe...

Ebru Şallı:Nasıl bir ülkede yaşıyoruz bir dakika sonramız belli değil. Sürekli ocaklar sönüyor, aileler dağılıyor, canlar yanıyor, çoğalmıyoruz, ölüyoruz, bitiyoruz, azalıyoruz...

Ceyda Düvenci:Utanç duyuyorum. Neden? Barış için olanlara yeter demek için, insan gibi kardeşçe yaşamak istediğimiz için... Başımız yine sağ olsun. Her gün bir daha ölüyoruz, her gün teker teker yok oluyoruz. Kazanan ne, kazanan kim, neden ölüyoruz, neden her gün daha da açız ve neden her gün daha da cehennem?

Yeşim Salkım:Başımız sağ olsun demekten çok yorulduk. İçimden ‘Manyak mısınız lan, Allah belanızı versin’ demek geldi...

Erhan Yazıcıoğlu: Yazıklar olsun. Terör meraklısı pislikler, ölmek için yalvarırsınız inşallah. Size insan diyenin!

Türkan Şoray: Yine canımız yandı, terörü lanetliyorum. Artık barış olsun istiyoruz.

Sibel Can: Bugün ‘Barış ve Demokrasi ‘için Ankara’da bir araya gelen işçilere ve emekçilere yapılan hain saldırıyı kınıyorum. Vicdanı olan herkes gibi çok üzgünüm.