Cadde Ünlülerden birlik mesajı

Ünlülerden birlik mesajı

13.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı’nın ilk gününde ünlü isimler sosyal medya hesaplarından takipçilerine güzel dileklerde bulundu. Tüm sanatçılar barış çağrısı yaparken, kurban kesiminin önemine dikkat çekti

Ünlülerden birlik mesajı

Sanat ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri, Türk halkının Kurban Bayramı’nı kutlarken, kesim esnasında hayvanlara eziyet edilmemesini istedi. Aynı zamanda birlik ve beraberlik mesajı veren ünlülerden Ziynet Sali, “Bazı günlerin özelleştirilip anlamlar yüklenmesini sevemedim hiç. Çocukluğumdan bu yana bayramlarda bir yanım mutluyken, diğer yanım hep hüzün dolardı. El öpüp para toplayıp bayram yerine gitmenin heyecanıyla, diğer yandan kesilen kurbanlar için üzülürdüm. Annem bayramlarda, ‘küsler barışır’ derdi. Kalabalık mutlu sofralar kurulur, birlikte muhabbetler havalarda uçuşurdu. Peki neden bayramlara, özel günlere yüklediğimiz güzel anlamları, iyi dilekleri, yaşadığımız günlere yayamıyoruz. Huzur, barış, mutluluk, iyi niyet ve tüm güzelliklerin sadece bayramlarda değil, her günümüze hakim olması dileğiyle” dedi. Kurban kesimi için uyarı yapan Bekir Aksoy ise “Onlarında bir canlı olduğunu ve acı çekmemeleri gerektiğini unutmadığımız bir bayram diliyorum. İnsanlık, sadece insanlık için geçerli olmamalı” diye yazdı.

Birlik mesajı verenlerden biri de Süperstar Ajda Pekkan’dı. Sanatçı, “Bayramın içimizdeki birlik ve kardeşlik duygusunu artırmasını diliyorum. Birlikte daha güzeliz” diyerek takipçilerinin bayramını kutladı. ‘Rising Star Türkiye’ yarışmasının jüri üyelerinden Sırbistanlı Emina Sandal da, “Her gittiğiniz yere aşkla gidin. Aşkla uyanın, onunla uyuyup aşk rüyaları görün. Çünkü Allah aşktır ve bayram aşkını kutlamalı... Bayramınız mübarek olsun” notunu yazdı.

Ünlülerin mesajları;

- Nur Fettahoğlu: Yüzünüzden gülümsemenin eksik olmadığı huzurlu bayramlarınız olsun.
- Burcu Esmersoy: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, kaynaşmaktır ve paylaşmaktır. Tüm ibadetleriniz ve dualarınız kabul olsun. Sevdikleriniz ve sevenleriniz hep sizinle olsun.
- Hande Yener: Tüm sevdiklerimizle birlikte, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum.
- Kenan Doğulu: Yüzünüzün sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle güldüğü bir bayram olsun.
- Ferhat Göçer: Açlığın, kavganın, nefretin ve savaşların olmadığı güzel günler umuduyla bayramınız kutlu olsun.

Yazarlar