Cadde Ünlülerden tebrik yağmuru

Ünlülerden tebrik yağmuru

08.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Arda Turan’ın Barcelona’ya transfer olması Türkiye gündemine oturdu. Sosyal medyada ise Turan’ın yanı sıra eski sevgilisi Sinem Kobal da konuşuldu

Ünlülerden tebrik yağmuru

Atletico Madrid’den 41 milyon euro bonservis bedeliyle dünya devi Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’a, ünlülerden tebrik mesajı yağdı. Barcelona kulübünün resmi hesabında paylaştığı ‘Hoşgeldin Arda’ yazılı fotoğrafı, ünlü isimler de sayfasına taşıyarak Turan’ı kutladı. Barcelona taraftarları, Turan’ın yanı sıra sevgilisi Aslıhan Doğan’ı da sosyal medya aracılığıyla tebrik edip, takibe aldı.

Haberin Devamı

Transfer kadar Kobal caps’leri konuşuldu
Arda Turan’a binlerce kutlama mesajı gelirken sosyal medyada günün konusu eski sevgilisi Sinem Kobal oldu. Kobal fotoğrafları kullanılarak hazırlanan caps’ler Instagram’dan paylaşıldı ve oyuncuya yüzlerce mesaj atıldı:
“Sen Arda’nın kıymetini bilseydin şimdi Shakira ile elti olacaktın”, “Arda Barselona’ya gitti, haberin yoksa söyleyeyim”, “Barcelona değildir ya Balıkesir’dir o, iyi bakın. ”
‘Hayaller playstation, gerçekler Arda Turan’
Belçim Bilgin Erdoğan: En büyük dünya starımız, bize yaşattığın gurur için teşekkürler.
Ebru Gündeş: Her zamanki gibi gururumuzsun.
Saba Tümer: Canım Arda’m seninle bir kere daha gurur duydum. Allah yolunu açık etsin.
Soner Sarıkabadayı: Hayaller playstation, gerçekler Arda Turan.
Yonca Evcimik: Gururlandık valla.
Merve Terim: İmkansız diye bir şey yoktur. Mucizeler biraz zaman alır. Tüylerim diken diken…
Fulya Zenginer: Kız dediğin böyle şeylerle gaza gelir mi? Çok bozdum kendimi… Aslansın kaplansın diye içimden tezahürat yapıyorum. Tebrikler Arda Turan…
Sermiyan Midyat: Hayırlı, uğurlu, şanslı, bereketli ve çok mutlu olsun yeni yolculuğun. Güzel gönüllü, mütevazı duruşlu kardeşim.
Buse Terim: Büyük gurursun.
Şahin Irmak: Galatasaraylı Arda Bar- celona’da... Viva Barça.
Murat Dalkılıç: Allah yolunu açık etsin kardeşim. Bu memleketi hep gururlandır inşallah.
Oğulcan Engin: PSG transferi hayırlı olsun. Ters manyel. Totem yaptık. Tüh ağzımdan kaçırdım. Herkes işine baksın.
‘Edep, ne eşsiz bir elbise değil mi?’
Arda Turan’ı tebrik edenlerden biri de Gülben Ergen’di. Ergen, Turan’ın Instagram’dan paylaştığı “Kuşlara dahi bir yol çizen Allah insanı yolsuz mu bırakacaktı? Beni Yaratan elbet yolumu gösterir... Şuara - 78” yazısını sayfasına taşıdı. Şarkıcı, “Biraz böbürlenmeyi seçmek yerine son paylaşımı...
Son 10 günde çıkan haberlerine baktım. Kendimce Arda’nın değil başarının ve hazmetmenin, duruşun, söylemin peşindeyim! Bodrum’da cuma namazında kalabalıkta içeri girememiş. Bekar, başarılı, paralı, yakışıklı. Ama edep ne eşsiz bir elbise değil mi? Ne yakışıyor insana... Tebrikler” yazdı.