Cadde Ünlülerin sosyal medya tedirginliği!

Ünlülerin sosyal medya tedirginliği!

13.08.2016 - 11:47 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada FETÖ’cü ünlü avına çıkan hackerlar, dün de birçok ismin hesabını ele geçirdi. Korsan grubunun, ‘Sanat ve sosyete dünyasında hiçbir şey gizli kalmayacak’ mesajı dikkati çekti.

Ünlülerin sosyal medya tedirginliği

Komedyen Atalay Demirci'nin, Fethullah Gülen'e yakın isimler Hakan Şükür ve Enes Kanter ile yazışmalarını ortaya çıkaran bilgisayar korsanları, terörist grupla bağlantısı olan ünlüleri bulmak için operasyona hız verdiklerini iddia etti.

Haberin Devamı

"Sosyete ve sanat dünyasında hiçbir şey gizli kalmayacak" mesajını yayımlayan hacker grubunun hedefinde dün de başka ünlüler vardı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; şarkıcı Zara ve Keremcem'in de hesaplarını inceleyip geri iade eden bilgisayar korsanları, manken ve oyuncu Emine Ün'ün twitter hesabını da hack'ledi. Yazışmaları inceleyen grup, FETÖ ile ilgili herhangi bir veri bulmayınca hesabını Ün'e iade etti.

Üst üste gelen hack haberleri, ünlüler ve sosyete dünyasında panik yarattı. Birçok ünlünün sosyal medyadaki yazışmalarını sildiği, bazılarının da facebook ve twitter hesaplarını kapattığı öne sürüldü.