Gündem Unutma Beni 1570. bölümde şok

Unutma Beni 1570. bölümde şok

26.11.2015 - 14:35 | Son Güncellenme:

Unutma Beni dizisi izleyenlerini her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Unutma Beni'nin son bölümünde neler yaşandı? İşte Unutma Beni son bölümden detaylar..

Unutma Beni 1570. bölümde şok

Unutma Beni dizisi izleynelerine hergün olduğu gibi yine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Fox Tv'nin sevilen dizisi Unutma Beni'nin yeni bölümünde neler oldu? İşte Unutma Beni yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Unutma Beni dizisi her gün ekranlardan izleyicilerinin ekranlarına gelmeye devam ediyor. fox tv'nin sevilerek izlenen günlük dizisi Unutma Beni'nin yeni bölümünde neler oldu? İşte Unutma Beni yeni bölümden detaylar..

Unutma Beni dizisi hafta içi her gün Fox'ta. Sevilerek izlenen dizi Unutma Beni'nin son bölümünde neler oldu. İşte Unutma Beni yeni bölümden detaylar..

FOX TV’nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Unutma Beni bugün ki bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. Unutma Beni bugün 1565.bölümü ile FOX'ta!

Türkiye'de bir ilke imza atarak, 7. sezonuna başlayacak günlük dizi Unutma Beni, kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ı, bu sezon her zamankinden büyük bir sınav bekliyor.

Haberin Devamı

Öte yanda Şeker Hala ve Özlem geçmişlerindeki acılarla ve yeni heyecanlarla yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Şerif, Emine, Hikmet Bey, Türker, Seda, Çiğdem ve Mustafa... Hepsi hayatın içinden öyküleri, sevinç ve hüzünleriyle FOX'ta!