Gündem Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

31.03.2016 - 17:05 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin hafta içi her gün yayınlanan gündüz kuşağı dizisi Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan her yeni bölümde büyük beğeni toplayan Unutma Beni'de bu hafta neler yaşanacak. Unutma Beni 1661. bölüm detayları haberimizde...

Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Masum gözyaşları, imkansız aşkları ıslatır.Türkiye'de bir ilke imza atarak, 7. sezonuna başlayan günlük dizi Unutma Beni, kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ı, bu sezon her zamankinden büyük bir sınav bekliyor.

Haberin Devamı

Öte yanda Şeker Hala ve Özlem geçmişlerindeki acılarla ve yeni heyecanlarla yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Şerif, Emine, Hikmet Bey, Türker, Seda, Çiğdem ve Mustafa... Hepsi hayatın içinden öyküleri, sevinç ve hüzünleriyle FOX'ta!

Ali Yücedağ (Osman Karakoç)

Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İlkay’ın ebedi aşkıdır. Bütün çabalarına rağmen İlkay’ın kendini ve kızını terk ettiğini düşünerek, kendini en kötü hissettiği bir zamanda Esra ile evlenen Ali kızı Zeynep’i de alarak Esra ile yurt dışına gitmeyi düşünmektedir. Ama pişman olacak, aşkından kurtulamayacak ve sonunda İlkay’a dönecektir.

İlkay Yücedağ (Didem Özkavukçu)

Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Tüm yaşamı boyunca yalnızca Ali’yi sevmiştir. Geçirdiği bir kaza sonrası sakat kalmış, kızına ve Ali’ye yük olmamak için yaşadığı yerden uzaklaşmıştır. Sonunda ameliyat olup, iyileşip geri döndüğü zaman ise Ali’nin Esra ile evlendiğini öğrenmiştir. Başta dirense de sonunda İlkay Ali’yi kaybettiğini anlar. Kızını bırakmamak için girdiği yolda cezaevine düşmeyi de göze alan İlkay, cezaevinde tanıştığı bir kadınla arkadaş olacak ve dışarı çıktığında hayatı bambaşka, gizemli ve beklenmedik olaylarla dolu bir yola girecektir.

Haberin Devamı

Özlem Akçay (Şerife Ünsal)

Unutma Beni 1661. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Şehmuz ve Emel’in kızı. Üniversiteyi yurt dışında okumuştur ve babasının şirketinde idarecilik yapmaktadır. Lise yıllarında Şeker’in oğlu Mustafa ile birbirlerine deli gibi aşık olmuşlardır. Hem yaşları hem de Mustafa’nın karakteri ve her iki ailede “adam olmayacağı” yönündeki önyargılar yüzünden hep engellenmişler ama birbirlerinden vazgeçmemişlerdir. Şehmuz Özlem’i Mustafa’dan “kurtarmak” için yurt dışına bir akrabalarının yanına göndermeye karar vermiş, bu Mustafa’yı iyice çileden çıkarmış ve sonunda Özlem’i kaçırmıştır. Mustafa’nın babası Abbas onları yakalatmış, oğlunu polise vermekle tehdit etmiştir. Bu olay baba-oğul arasındaki ilişkilerinin iyice kopmasına neden olmuştur.

Mustafa her şeyi yakıp yıkacak kadar Özlem’i istemektedir ve Abbas’ın ölümü de tam o zamanlarda olmuştur. Mustafa hapse düştükten sonra Özlem adeta aklını kaybetmiş, birkaç kere intihara yeltenmiş ama her defasında kurtarılmıştır. Psikolojisi tamamen çökmüş olan Özlem aylarca kliniklerde tedavide kalmıştır. Mustafa’nın (Özlem’i bu durumdan