Gündem Unutma Beni yeni bölüm heyecanı!

Unutma Beni yeni bölüm heyecanı!

16.05.2016 - 15:35 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin fenomen dizisi Unutma Beni yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Son bölümünde büyük heyecan yaratan Unutma Beni dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Unutma Beni ile ilgili son gelişmeler...

Unutma Beni yeni bölüm heyecanı

Yapımcılığını Focus Film'in yaptığı başrollerin'de Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun yer aldığı Unutma Beni hafta içi her gün 10.00'da Fox tv ekranınında...

Haberin Devamı

UNUTMA BENİ SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

UNUTMA BENİ HAKKINDA

Masum gözyaşları, imkansız aşkları ıslatır.
Türkiye'de bir ilke imza atarak, 7. sezonuna başlayacak günlük dizi Unutma Beni, kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ı, bu sezon her zamankinden büyük bir sınav bekliyor.
Öte yanda Şeker Hala ve Özlem geçmişlerindeki acılarla ve yeni heyecanlarla yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Şerif, Emine, Hikmet Bey, Türker, Seda, Çiğdem ve Mustafa... Hepsi hayatın içinden öyküleri, sevinç ve hüzünleriyle FOX'ta!

UNUTMA BENİ OYUNCULARI

Osman Karakoç
Didem Özkavukçu
Şerife Ünsal
Furkan Engin
Berivan Özyiğit
Kurtuluş Şakirağaoğlu
Olcay Kavuzlu
Füsun Günuğur
Koray Ergün
Ebru Vardal
Deniz Yalçın
Metehan Şahiner
Önder Atakanlı
Nihan Taşyürek

Haberin Devamı

Didem Özkavukçu kimdir?

Didem Özkavukçu (11 Kasım 1981, Ankara), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.
Önce Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü, ardından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.Unutma Beni,En Son Babalar Duyar rol aldığı dizilerdir.