Ordu Ünye Belediyesi İstişare Ve Bilgilendirme Toplantısı

Ünye Belediyesi İstişare Ve Bilgilendirme Toplantısı

21.04.2018 - 16:40 | Son Güncellenme:

.

Ünye Belediyesi İstişare Ve Bilgilendirme Toplantısı

ORDU (AA) - Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, görevde olduğu 4 yılın değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Başkan Çamyar, ilçedeki bir otelde düzenlenen "Ünye Belediyesi İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, hayal ederek işe başladıklarını ve bugün o hayalleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Bu şehrin kıymetini bilmek lazım." diyen Çamyar, "Bu şehirde yaşıyorsak bu şehre borcumuzu ödememiz lazım diyerek yola çıktık. Siyaset yalnız yapılmayan bir sanattır. Bizim yanı başımızda ne kadar birileri durursa, ne kadar kitleler desteklerse, doğru yaptığınız projelerin üzerine daha ciddi bir şekilde gidip, daha iyilerini ortaya çıkarmakla ilgili gayret sarf ediyorsunuz." diye konuştu.

Çamyar, Ünye'yi ortak akıl ve istişare ile yönettiklerini ve önemli projeler üretildiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Büyükşehirin, hizmetlerin bütüncül gelmesi için önemli bir hamle olduğunu anlatan Çamyar, Büyükşehirle birlikte işlerin daha da kolay yürüdüğüne işaret etti.

Ordu'nun büyükşehir olmasıyla "85 mahalleye nasıl hizmet gelecek" diye sorulduğunu belirten Çamyar, şunları kaydetti:

"Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kurmak suretiyle o mahallelerin her birisine dokunduk. Geçtiğimiz dönemlerde köylere yollar götürürken, beldelerin sınırına kadar döküp beldelerin içerisine dokunamadığımız bir garabeti yaşadık biz bu ülkede. Bu yüzden Büyükşehir Yasası ile hizmetin bütüncül açısından gelmesi noktasında ciddi bir adım atılmış oldu. Ünye açısından olaya bakacak olursak belki birkaç yıl sabretmemiz gerekecek ama bu tüm ilçelerin ve ilin kalkınması açısından son derece önemli bir hamleydi. Onun için biz Ünye'mizde Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyemizle bugün bu salonu dolduran katılımcılarımızla çok güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz."

Belediye Başkanı Çamyar, erken seçime ilişkin de değerlendirmede bulunarak, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili 24 Haziran tarihinde çok önemli bir seçimin kararı alınmış oldu. Bu seçim arifesinde de inşallah tüm dostlarımızın, ülkemizin geleceğimizin menfaati doğrultusunda doğru irade koyacağına inancım tam." diye konuştu.

Programda, Ünye Belediyesinin 4 yıl içinde hayata geçirdiği 62 proje görselleriyle sunuldu.

Haberin Devamı

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin TavIı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.