Ordu Ünye'de Başarılı Öğrenciden Erdem'e Ziyaret

Ünye'de Başarılı Öğrenciden Erdem'e Ziyaret

10.03.2017 - 15:30 | Son Güncellenme:

.

Ünyede Başarılı Öğrenciden Erdeme Ziyaret

ORDU (AA) - Hong Kong'da düzenlenen "Bakliyat Sanat Yılı Resim Yarışması"nda dünya 2. olan öğrenci Gülseren Sude Tapçı, mutluluğunu Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ile paylaştı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Müdürü Erdem, Ünye Yunus Emre İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Tapçı ile Okul Müdürü Mehmet Kırca ve ailesini makamında ağırladı.

Yarışmada önemli bir derece elde eden öğrenciyi tebrik eden Erdem, bu durumun kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Bu tür çalışmalarla ilçeyi ulusal ve uluslararası çapta duyurmak için gayret göstereceklerini ve bu tür öğrencilere destek vereceklerini vurgulayan Erdem, şöyle konuştu:

"Bu başarıya çok sevindik ve gurur duyduk. Böyle bir dereceyle okulunu, ilçesini ve ülkemizi temsil etmiş oldu. Onu yetiştiren öğretmeni, anne ve babasına ve okul müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Azim varsa başarı var. İnşallah diğer öğrencilerimiz de Gülseren'in bu başarısını örnek alır."

Haberin Devamı

Öğrenci Tapçı ise, resim yapmayı sevdiğini ancak ileride doktor olmayı istediğini belirterek, "Daha çok kişiye hizmet etmek istiyorum. Resim de yapacağım ve ülkeme daha çok başarılar getirmek istiyorum." diye konuştu.

Daha sonra karşılıklı hediye takdimleri gerçekleştirildi.