Ordu ÜNYE'DEKİ BOĞULMA OLAYI

ÜNYE'DEKİ BOĞULMA OLAYI

31.07.2014 - 11:09 | Son Güncellenme:

.

ÜNYEDEKİ BOĞULMA OLAYI

Ordu’nun Ünye ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren iki kız kardeşten biri hayatını kaybederken, 3 aylık hamile olan Aysun Yalçınkaya, bebeği ile birlikte hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Edinilen bilgilere göre, Samsun’dan ziyaret için Ünye’ye gelen 22 yaşındaki Ayşe ile 27 yaşındaki ablası Aysun Yalçınkaya, serinlemek için Çınarsuyu mevkisinde denize girdi. Bir süre denizde kalan kız kardeşler, akıntıya kapılarak denizde çırpınmaya başladı. Çevredekilerin fark etmesi üzerine kurtarılmaya çalışılan kardeşler, şiddetli akıntı nedeniyle kurtarılamayınca Sahil Güvenlik ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, iki kız kardeşi bota alarak sahile çıkardı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kız kardeşten küçüğü olan 22 yaşındaki Ayşe Yalçınkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hayati tehlikesi bulunan ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Aysun Yalçınkaya ise Fatsa’daki özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Aysun Yalçınkaya’nın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği, cuma günü uyandırılacağı öğrenildi.