Konut Urankent'in en iyi projesi

Urankent'in en iyi projesi

23.03.2015 - 14:28 | Son Güncellenme:

Uransan'ın hayata geçirdiği Queen Park projesinde farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Urankentin en iyi projesi

Yaklaşık 25 yıldan bu yana toplam 2 bin 800 konuta imza atarak bu yana Ankara’da adeta yeni bir kent kuran Uransan, tecrübe ve vazgeçilmez kalite anlayışını şimdi de yeni projeleri Queen Park’a taşıyor.

Haberin Devamı

Metrekare anlamında diğer Urankent projelerinden daha büyük 213 konuttan oluşan Queen Park, 1+1’den 4+1’e konut seçenekleriyle de konut almak isteyenlere aradığı yaşamı sunuyor. Önümüzdeki yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede konut sahiplerine yazın üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk ve Fin hamamı, voleybol ve basketbol sahaları, süs havuzu ve kamelyalar sunulacak.

-Ankara trafiği Urankent’te sorun olmaktan çıkıyor

Konforlu konut isteyenlerin rotasını çevirdiği Urankent, Anadolu Bulvarı sayesinde kolay ulaşım sağlanan lokasyonuyla da tercih ediliyor.

Özellikle mesai çıkışına denk gelen saatlerde kabusa dönüşebilen Ankara trafiğine girmeden ulaşılabilen Urankent, Kızılay’a 10 kilometre, toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede bulunuyor.

Haberin Devamı

Ankara’nın en önemli AVM’lerine 5-6 dakika uzaklıkta yer alan bölge, içinde bulunan 21 bin metrekarelik Mehmet Hacim KamoyParkı’yla da sakinlerini yeşilden uzaklaştırmıyor.