Cadde Urfalıyam Ezelden dizisi için flaş karar!

Urfalıyam Ezelden dizisi için flaş karar!

20.12.2014 - 13:31 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranından kaldırıldıktan sonra Star Tv'de yayın hayatına devam eden Urfalıyam Ezelden için şok eden bir karar alındı. Bu akşam 10. Bölümü ile ekrana gelecek olan Urfalıyam Ezelden reytinglerde başarılı olamazsa erken final yapacak.

Urfalıyam Ezelden dizisi için flaş karar

Güneş'in haberine göre Kanal D'nin 5. bölümde finalini bile yaptırmadan yayından kaldırdığı Urfalıyam Ezelden, Star TV'ye transfer olmuş ve pazar olan yayın günü de cumartesiye alınmıştı.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses başta olmak üzere pek çok takipçisinin ekranda kalması için kampanya başlattığı dizi, yeni kanalında da yüksek maliyetini karşılayacak reytinglere ulaşamadı.

Başrolünü Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya’nın paylaştığı "Urfalıyam Ezelden", eğer bu hafta da 5 reytingin altında kalırsa 11. bölümde final yapacak.

Cemal, Ceylan’ı Tuğrul’dan kıskanıyor!

Cemal, Tuğrul’un Ceylan’a olan ilgisini sezer ve tepki gösterir. Tuğrul’un Ceylan için planları vardır ve bu planların karşısında

kimsenin durmasına müsade etmez. Karşısına geçeni ezmeyi kafasına koymuştur. Cemal ummadığı kadar dişli bir rakiptir.

Selva’nın hayatı ellerinin arasından kayıp giderken, yardım çok yakınından gelir. Yanık Memed, torunu ve gelini için ‘yemin’ eder. Onları bu evden kimse ayıramaz. Peki ya Cemal? Cemal, boşanma konusunda ısrarcıdır. Baba oğulbirbirlerini kırmadan, ezmeden nasıl bu işin içinden çıkacaklar bilemezler.

Haberin Devamı

Duran ağa bir kez daha Bozoğlu ailesinin ezeli düşmanı olarak dikilir karşılarına, Recep mahpusta ettiği yemini bozacak ve eline yeniden silah alacaktır.

Selahattin, Kadir ve Çetin kendi hayatlarını kurma çabasında ilk adımlarını atarlar. Zaman kardeşleri kum taneleri gibi savuracak mı? Yoksa bir arada kalmayı başaracaklar mı?

Urfalıyam Ezelden 10. Bölüm Fragmanı