Ege Urla’da Oryantiring Şampiyonası heyecanı

Urla’da Oryantiring Şampiyonası heyecanı

22.11.2017 - 03:17 | Son Güncellenme:

16-17 Aralık’ta düzenlenecek olan Urla Klazomenai Oryantiring Şampiyonası’nda sporcular, harita yardımıyla yön bulacak, zamana karşı yarışacak. Başkan Sibel Uyar, birçok etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını belirtti, “Kazanan Urla olsun” dedi

Urla’da Oryantiring Şampiyonası heyecanı

Urla, 16-17 Aralık’ta düzenlenecek olan Oryantiring Şampiyonası’na hazırlanıyor. Organizasyonla ilgili olarak Kaymakam Önder Can, Belediye Başkanı Sibel Uyar, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Urla PTT Müdürü ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Fırat’ın da katıldığı bir toplantı düzenlendi.
Amacın; Urla’nın değerlerine sahip çıkmak ve tanıtımını yapmak, planlı etkinliklerle ilçeye yılın her mevsiminde hareketlilik kazandırmak, yöresel ürünlerin tanıtımıyla Urla’ya dışarıdan gelecek ziyaretçi sayısını artırmak ve ilçenin adını yurt içi ve yurt dışında duyurmak olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

‘İnanılan bir proje’

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, herkesin belediyeye bir projeyle geldiğini ve ilçe için bir şeyler yapmak istediğini vurguladı. Oryantiring yarışmasının iyi bir proje olduğunu kaydeden Uyar, şunları söyledi:
“Ayakları yeren basan, amacı güzel ve inanılan bir proje. Bu yarışmaya çok sayıda esnafımız sponsor oldu. Bu bizi çok mutlu etti. Her ay ilçemizde etkinlik yapmak istiyoruz. Bu sayede dinamik oluyoruz. İnşallah, Mart ayında daha da büyüğünü yapacağız” dedi.

Urla Klazomenai Oryantiring Şampiyonası’nda, ‘Doğal Sofra Grubu’, ‘Kadın Üretici Pazarı’, ‘müzik sunumları’, ‘anaokulu öğrencileri faaliyeti’, ‘USYAD etkinlikleri’, ‘İlçe Sağlık Müdürlüğü etkinlikleri’, ‘Türk Kızılayı Urla Şubesi etkinlikleri’, ‘imza günü etkinliği’, ‘deney stantları’, ‘Vosvosçular etkinliği’, ‘motosiklet bilgilendirmeleri’ ve ‘fotoğraf yarışması’ düzenlenecek.