İzmir URLALILAR İLK MİTİNGDE KARAOSMANOĞLU’NUN YANINDA OLDULAR

URLALILAR İLK MİTİNGDE KARAOSMANOĞLU’NUN YANINDA OLDULAR

21.03.2014 - 13:00 | Son Güncellenme:

.

URLALILAR İLK MİTİNGDE KARAOSMANOĞLU’NUN YANINDA OLDULAR

Urla Belediye Başkanı ve DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu ilk akşam mitingini Urla Mermerli Çeşme önünde yüzlerce Urlalı’nın katılımıyla gerçekleştirdi. İlk mitingde rakiplerine fark atan Karaosmanoğlu, “Urlalıların desteği ve güveniyle çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum” dedi. Niğde’de çirkin saldırı sonucu hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de anan Karaosmanoğlu, “Milletimizin başı sağ olsun diyerek saldırıyı kınadı.
Urla Seçim Bürosu önünde toplanan yüzlerce Urlalı ellerinde bayraklar ve pankartlarla miting alanına Karaosmanoğlu ile birlikte yürüdüler. Coşkulu tezahüratlar eşliğinde miting alanına gelen Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları burada sevgi seliyle karşılandı. Toplanan kalabalık karşısında duygulanan Karaosmanoğlu, “Her zaman yanımda oldunuz. Sizlerin desteğiyle bir dönem daha birlikte çalışacağımıza inanıyorum. İyi ki varsınız. Sizleri çok seviyorum” dedi. Meclis üyesi adaylarının tek tek sahneye davet edildiği ve tanıtıldığı mitingde Karaosmanoğlu, “Bugüne kadar ilk kez bu kadar birlik, beraberlik ve uyum içinde çalıştığımız bir kadromuz var. Bu güçlü ve çalışkan kadromuzla gurur duyuyorum” dedi.
Bugüne kadar yaptığı projeleri tek tek anlatarak gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler veren Karaosmanoğlu, özellikle geçtiğimiz gün restorasyonu başlatılan Hersekzade Ahmet Paşa Hamamı’nın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu “Bu proje benim CHP’den aday olmamama neden olan bir projedir. Çünkü bu proje için CHP’den birileri bize bu projeyi yapmak isteyen kişileri gönderdiler. Ancak biz bu kişilerin bu işi yapamayacağını, işin içinde başka şeyler olduğunu görünce bu işten vazgeçtik. Meğer biz o gün CHP’den çiziği yemişiz. Ancak ne olursa olsun biz Urla’yı rantçılara kaptırmayacağız” dedi.
Gezi Parkı olaylarına da değinerek gezi parkı olayının bir özgürlük patlaması, halkın özgürlüğüne sahip çıkması olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Gezi parkı olayı herkesin ders alması gereken bir olaydır. Halkımız “dayatmalarla bana bir şey yaptıramazsın” dedi. Bu tüm siyasi çevrelere yapılmış bir tepkiydi. Herkesin bu olaydan ders çıkarması gerekiyor” dedi. Gezi parkı olaylarında hayatlarını kaybedenleri Urla’da yapacakları “Gezi Parkı”nda yaşatacaklarını dile getiren Karaosmanoğlu, gezi parkı olayının ve bu olaylarda hayatlarını kaybedenleri unutturmayacaklarını söyledi.
Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Karaosmanoğlu, “Biz, bugüne kadar hep hizmetlerimizle konuştuk. Urlalıların bizlere olan güveni ve desteği devam ettikçe, hizmetlerimizle anılmaya da devam edeceğiz. Urla bizim en büyük sevdamız ve bu sevdaya hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.