Uşak Uşak Belediyesi'den yaşlılara özel program

Uşak Belediyesi'den yaşlılara özel program

25.03.2015 - 16:37 | Son Güncellenme:

Uşak Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Uşak Belediyesiden yaşlılara özel program

Uşak Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Uşak Belediyesi Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Huzurevi sakinlerine bir program düzenledi. Bu kapsamda öncelikle Kent Tarihi Müzesi’ne götürülen yaşlılar, daha sonra Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırlandı. Burada Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın eşi Halime Cahan’da yaşlılara özel ilgi gösterdi.
Göreve gelmelerinin ardından ilk yapılan çalışmanın yaşlılar ile ilgili olduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan,”Belediyemiz kentte yaşayan tüm yaşlıların daha rahat ve mutlu olabilmeleri için projeleri önemsemektedir” şeklinde konuştu.
Yaşlılar Haftası’nda da yaşlı vatandaşlara güzel bir gün yaşatmak istediklerini belirten Cahan, “Bizler her zaman yaşlılarımıza hürmet eden bir yapıda olacağız. Bu bilinçle büyüyen bir nesil olarak yaşlılarımızın gözlerindeki mutluluk parıltısı daima bizim için önemli olacak. Yaşlılar Haftası’nda da güzel bir etkinliğe imza atmak istedik. Belediyemize ait olan sosyal alanlarda Huzurevi’nde kalan yaşlılar için özel bir gün yaşatmayı düşündük. Bu nedenle onlarla Kent Tarihi Müzemiz ve Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezimizde özel bir gün yaşadık” dedi.
Başkan Cahan bundan sonra da yaşlılar ile ilgili özel projelerin olacağını anlatırken, bu konuda çalışmaların devam ettiğini iletti.
Uşak’ta bu tür çalışmaların her kesimi ilgilendirecek şekilde süreceğini vurgulayan Cahan,”Kentimizin her kesimden herkesin seveceği bir kent olmasını istiyoruz. Uşak’ta yapacağımız belediye çalışmalarının yanında bu tür sosyal çalışmaların önemini biliyoruz. Yaşlılar için hazırladığımız proje gibi kadınlarımız, engellilerimiz, çocuklarımız ve herkes için benzer projeler yapmayı istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor. Kısa sürede buna benzer farklı programlarımız olacak” diye konuştu.