Uşak Uşak'ın hizmet araçları sayısı artıyor

Uşak'ın hizmet araçları sayısı artıyor

21.05.2015 - 16:53 | Son Güncellenme:

Uşak İl Özel İdaresinin araç parklarının genişletilmesi ve yenilenmesi ardından, İl Genel Meclisinin 2015 yılı bütçesinden alınan araçların tanıtımı için kent meydanında tören düzenlendi.

Uşakın hizmet araçları sayısı artıyor

Uşak İl Özel İdaresinin araç parklarının genişletilmesi ve yenilenmesi ardından, İl Genel Meclisinin 2015 yılı bütçesinden alınan araçların tanıtımı için kent meydanında tören düzenlendi.
22 adet iş makinası, 3 adet binek araba, 1 adet 4x4 binek araba, 3 diğer iş makinası, 2 adet Emniyet Müdürlüğü için motorize araç, mobil karakol araçları ve Sağlık Müdürlüğü için 2 adet ambulans araçlarının tanıtımı Uşak Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüer Ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’ın katılımıyla gerçekleşti.
İlçelere ve köylere daha iyi hizmet verebilmek adına çalıştıklarını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Genel Meclisinin 5 milyon 850 bin tl’lik ödeneğinden, 4 milyon 575 bin tl’sinin harcandığını, Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü içinde 294 bin tl’nin harcandığını söyledi.
İlçelerin ve köylerin şehir konforuna ulaşması için çaba gösterdiklerini belirten Uşak Ak Parti Milletvekili Mehmet Altay; “İl Özel İdaremizin tüm paydaşları ile birlikte halkımızın daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet alabilmesi için, alınmış olan ekipmanlarla hizmet standardını en üst seviyeye çıkartmak, muhtarların taleplerini daha hızlı ve etkin bir şekilde karşılanması için sürekli olarak çalışacağız” dedi.
Kırsal alanda daha iyi hizmet yapılabilmesi için İl Özel İdarenin araç parkının yenilenmesi gerektiğini söyleyen Uşak Valisi Seddar Yavuz ise,”Mutlu ve sevindirici bir faaliyet ile karşınızdayız. İl Özel İdaresinin makine parkını tamamen yenileyeceğiz. Böylelikle işletme maliyetlerini daha aza indirme, daha fazla vatandaşımıza hizmet etmeyi planlıyoruz. Emniyet teşkilatımıza halkımızın huzuru ve güvenini daha iyi sağlayabilmesi için motorize araçlar engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerinde veya bulundukları noktalarından ifadelerini alabilmek için mobil karakollar alıyoruz ve bunu da yakın zamanda hizmete sunacağız” dedi.
700 bin metre kare parke taşı dağıtıklarını belirten Yavuz,” Bu Uşak açısından bir milattır. Bu büyüklükte Uşak’ta böyle bir kilit parke taşı dağıtımı gerçekleşmemiştir. Köylerimize oyun parkları ve fitnes alanları yapıyoruz. Uşak ta her şey daha güzele gidiyor. Bu şehri daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyalım” dedi.