Uşak UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDEN TERCİH

UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDEN TERCİH

24.07.2014 - 17:22 | Son Güncellenme:

.

UŞAK ÜNİVERSİTESİNDEN TERCİH

2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre Uşak Üniversitesi tercih edilen bir üniversite olduğunu kanıtladı.
Fakülteler ve Yüksekokullarıyla birlikte % 98 gibi yüksek bir tercih oranına sahip olan Uşak Üniversitesi, dokuz fakültesinden yedisinde yerleşme oranı yüzde 100 olarak gerçekleşti. Meslek Yüksek Okullarında yüzde 90 oranında yerleşme kaydeden Uşak Üniversitesi, toplam 43 MYO bölümünde yüzde 100'lük kontenjan doluluğunu yakaladı.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, ÖSYM'den gelen sonuçların memnuniyet verici olduğunu söyleyerek “Göreve geldiğimiz günden beri var gücümüzle çalışıyoruz, üniversitemizin kontenjan doluluğu da bunun en güzel meyvesi; Uşak’ın tanınan ve tercih edilen bir yer olması bizi mutlu ediyor. Bundan sonra da Uşak’ın ve Ülkemizin gelişimi için eğitimli bir nesil yetiştirmek amacıyla, öğrenci odaklı ve her tür sosyal - kültürel ihtiyaçların karşılandığı bir üniversite olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi tercih eden tüm öğrencilerimize teşekkür eder, öğrenim hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.