Uşak Uşaklı Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Haftası Düzenliyor

Uşaklı Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Haftası Düzenliyor

28.03.2017 - 09:27 | Son Güncellenme:

.

Uşaklı Alperenler Muhsin Yazıcıoğlunu Anma Haftası Düzenliyor

Alperen Ocakları Uşak il Başkanı Mehmet Sezer, Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma Haftası kapsamında yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler verdi.

Muhsin Yazıoğlu’nun bir suikasta sonucu hayatını kaybettiğini iddia eden Sezer bu olayın aydınlatılmasını istedi. Uşak’ta üç gün önce programlarına başladıklarını söyleyen Sezer; Lokma ikramlarımız oldu, resim sergimiz oldu. Ertesi gün yine devam ettik. 24 Mart günü yine burada belediyenin önünden başlayan bir yürüyüşümüz oldu. Muhsin Yazıcıoğlu suikastı aydınlatılsın ve Asım’ın nesli Muhsin başkanının izinde şeklinde adlandırdığımız bir yürüyüşümüz oldu. Daha sonra Ankara’da Tacettin Dergahı’nda tertiplenen programa katılmak üzere Ankara’ya gittik. Program dönüşü tekrar gene burada standımızı açtık etkinliklerimiz devam ettiriyoruz. Bugün yine lokma ikramımız olacak. Çarşamba ve perşembe günü de Uşak Üniversitesi kampüsünde lokma ikramımız olacak." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutturmamaya, unutmamaya kararlı oldukları vurgulayan Sezer; "Allah’ın izniyle yaşadığımız müddetçe bunu gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Muhsin Yazıcıoğlu 8 yıl önce kahpe bir suikaste kurban verilmiştir, bunu herkesin bu şekilde kabul etmesi lazım ve o dönemde iktidar olan Ak Parti bugün yine iktidardadır. Dolayısıyla devletin bize bir Muhsin Yazıcıoğlu borcu var, dolayısıyla Ak Parti’nin bize bir Muhsin Yazıcıoğlu borcu var. Bu sekiz yıllık zaman zarfında başka bir parti iktidar olmadı. O gün de onlar iktidardaydı bugün de iktidardalar. Dolayısıyla biz onlardan bu suikastın aydınlatılmasını kesinlikle bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Sezer, Muhsin Yazcıoğlu’nun ölümü hakkında karanlık noktalar bulunduğunu ve bunların aydınlatılmasını istedi Sezer konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; "İki şey bekliyoruz, birincisi 24 Mart öncesi karalık mahfillerde Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili ne gibi planlar yapılmıştır, neler konuşulmuştur. ikincisi Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesinden sonraki üç gün zarfında, bulunamadığı üç gün zarfında neler olmuştur, Keş dağlarında neler yaşanmıştır bunların aydınlatılmasını istiyoruz. Şehidimize tekrar rahmet diliyorum."