Ege 'Uşaklılara en iyi hizmeti vereceğiz'

'Uşaklılara en iyi hizmeti vereceğiz'

22.02.2018 - 01:50 | Son Güncellenme:

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Ulubey teşkilatıyla buluştu projelerini anlattı. Başkan Cahan, “En iyi hizmet şuuruyla çalışıyoruz” dedi

Uşaklılara en iyi hizmeti vereceğiz

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti Ulubey teşkilatıyla Kayaağıl Termal Tesisleri’nde akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Cahan, teşkilatın taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu. El ele çalışmanın önemine değinen Başkan Cahan, “Belediye olarak biz gücümüzün yettiği son yere kadar hizmet şuuru ile varız. Halkımıza en güzel hizmeti sunmak bizim görevimiz. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü temeller üzerinde gerçekleştireceğiz” dedi. Uşak’ta hayata geçirdiği hizmetlerden bahseden Uşak Belediye Başkanı alt yolunun açılışını yaptığı 3. battı çıktıya değindş, kent merkezinden geçişin 3-4 dakikaya indiğini kaydetti. Kentpark’ta da vites yükseltildiğini, Kuzey-Güney Çevre Yolları’nın ve daha birçok projenin tamamlandığını aktardı, sosyal, kültürel, sportif, alt ve üst yapı konularında çok büyük bir çalışmanın hayata geçtiğini vurguladı. Cahan, bu sezon futbolda da şampiyonluk hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Termal kent olacak

Uşak’tan geçenlerin artık güzel bir imajla kenti hatırladıklarını aktaran Başkan Cahan, “Çevre yolu projesinin faaliyete geçmesiyle bölgede 5 yıldızlı oteller olacak. Bir yatırımcımıza ruhsat konusunda yardımcı olduk. Yolumuz bittiğinde aynı Afyon ve Sandıklı’da olduğu gibi bizim de termal otellerimiz olacak” diye konuştu.