Cadde Üsküp aşıkları

Üsküp aşıkları

31.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atatürk Havalimanı aşıkların buluşma noktası oldu. Melis Birkan ve Alican Yücesoy çiftiyle birlikte Yeliz Kuvancı ile aşk yaşayan Genco Özak Üsküp’e uçtu

Üsküp aşıkları

Yılbaşı tatilini İstanbul dışında geçireceklerin akın ettiği havalimanına Melis Birkan ile aşk yaşayan Alican Yücesoy bir grup arkadaşıyla geldi. İki ay aradan sonra yine havalimanında objektiflere takılan çift, fotoğraflarının çekilmesiyle tedirgin oldu. Birkan, Yücesoy’la aynı kareye girmemek için pasaport noktasına geçti. Oyuncu ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bırakırken, Yücesoy ise gazetecilere “Hepiniz mutlu olun” demekle yetindi.

Haberin Devamı

İkili, Engin Akyürek, Yeliz Kuvancı, Genco Özak ve menajerleriyle yılbaşını Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçirecek. Bir süre önce final yapan ‘Kocamın Ailesi’ dizisinin oyuncularından Kuvancı ile Özak da samimi bir şekilde objektiflere yansıdı. Havalimanına birlikte gelen ikili, görüntülendiklerini fark edince kısa süreli panik yaşadı. Özak objektiflere sırtını dönerken, ikili farklı yönlere gitti.