Teknoloji uTorrent’in yeni sürümü internet tarayıcısında çalışacak

uTorrent’in yeni sürümü internet tarayıcısında çalışacak

24.04.2017 - 13:28 | Son Güncellenme:

İnternet üzerinden çeşitli dosyaları indirmek için kullanılan torrent yazılımlarından uTorrent'te yakın zamanda büyük değişiklikler yapılacak.

uTorrent’in yeni sürümü internet tarayıcısında çalışacak

TorrentFreak sitesine göre, uTorrent yakında internet tarayıcısı üzerinde çalışacak. Söz konusu haberi, BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen verdi. Cohen, "Planımız işimizi sağlamlaştırarak gelirlerimizi daha da artırmak yönünde. Uygulama reklamları gibi konularda oldukça iyiyiz, bu yönümüzü kullanarak hızlıca gelişmeyi düşünüyoruz. Ayrıca uTorrent'in yeni sürümünün kullanıcıların internet tarayıcılarının içerisinde çalışmasını sağlayacağız. Bu da onlara çok daha iyi bir Torrent deneyimi sunacaktır." dedi.

Haberin Devamı

Böylece daha iyi bir çevrim içi akış desteği sağlayacak servisin geliştiricilere daha fazla modern teknolojiye erişim ve daha fazla özellik sunma imkanı vermesi bekleniyor. Öte yandan şirketin artık işlemeyen Maelstorm isimli tarayıcısından alınan unsurların da yeni sistemde boy göstermesi öngörülüyor.

uTorrent'in yenilenen istemcisini son kullanıcılara sunma konusunda aceleci davranılmayacak. Cohen, yeni versiyonun çıkışı için bir tarih vermedi .