Ege Uygar güvencesi Çiğli Çiftehavuzlar’da

Uygar güvencesi Çiğli Çiftehavuzlar’da

25.02.2017 - 03:59 | Son Güncellenme:

Uygar Çocuk Anaokulları, oturmuş eğitim sistemi ve güçlü kadrosuyla Bostanlı ve Çiğli Çiftehavuzlar’daki iki şubesinde gelecek kuşakları yetiştirmeyi sürdürüyor. Kurucu Sevgi Temizer, “Bize duyulan güvenle yürüyoruz” dedi

Uygar güvencesi Çiğli Çiftehavuzlar’da

Uygar Çocuk Anaokulları Bostanlı ve Çiğli Çiftehavuzlar’daki iki şubesinde geçmişten günümüze oturmuş eğitim sistemi ve güçlü kadrosu ile eğitime devam ediyor.

Uygar Çocuk Anaokulları kurucusu Sevgi Temizer, velilerden ve çevreden gelen yoğun talep sonucunda ikinci bir şube açma gereksinimi doğduğunu ve Çiğli Çiftehavuzlar’daki şubeleriyle de isteğe yanıt verdiklerini belirtti.

‘Memnuniyet’le gelen büyüme

Uygar Çocukevi olarak kayıt döneminde kontenjanlarını erken doldurdukları için her yıl yaklaşık 40 öğrenciyi üzülerek geri çevirmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Temizer, “Hem aileler çocuklarını getiremedikleri, hem de biz çocuklarımızı okulumuza alamadığımız için üzülüyorduk. Bu yüzden de ikinci bir şube açma düşüncemiz hep vardı. İkinci şubenin yakınımızda olmasını istiyorduk. Gelen çocuğun burada huzurlu olması, velinin bizdeki beklentilerini verdiğimiz sözün üstünde karşılamamız iki tarafı da mutlu ediyor. Memnuniyet de beraberinde büyümeyi getirdi” diye konuştu.

İkinci okullarının da yoğun şekilde talep gördüğünü ve Karşıyaka bölgesinden velilerin çocuklarını okullarına kaydettirdiklerini vurgulayan Temizer, “Eğitim anlayışımıza ve bize duyulan güveni de ispatlamış olduk. İsmimizi ve eğitimin kalitesini bilen çok sayıda insan, çocuklarını bize emanet etti” dedi.

Haberin Devamı

4 katlı, 670 metrekare...

Bostanlı’da uyguladıkları eğitim felsefesini ve programlarını yeni okullarına da taşıdıklarını dile getiren Sevgi Temizer, “Bostanlı’daki branşlaşma yeni okulumuzda da aynı şekilde devam ediyor. Daha önceden olmayan bazı branşları da bünyemize ekledik. Haftada 5 gün dolu dolu İngilizce eğitimimiz mevcut. İngilizce eğitimimizi ayrıca günlük hayata aktarmayla da pekiştiriİyoruz” dedi.

Özel uygulamalar

Temizer, resim, satranç, jimnastik, müzik, İngilizce drama, dans, origami ve bale anaokulunu haftada bir gün büyük okuluna götürme gibi derslerimiz ve uygulamalarının da bu devam ettiğini kaydetti, “Eğitim programlarımızı önceden ailelerimizle paylaşıyoruz” diye konuştu.