Malatya UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ 26 EYLÜL’DE SONA ERECEK

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ 26 EYLÜL’DE SONA ERECEK

22.09.2014 - 15:49 | Son Güncellenme:

.

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ 26 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” devam ediyor.
11 Ağustos’ta başlayan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında sertifika almaya hak kazanan girişimcilere sertifikaları, 6. Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında “Melita’dan Battalgazi’ye Tarih-Arkeoloji-Kültür-Sanat Günleri” etkinliğinde verilecek.
Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” devam ediyor. 11 Ağustos’ta başlayan ve gruplar halinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin 5’incisi 26 Eylül 2014 Cuma günü sona erecek. “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler, 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi olmak üzere toplamda 100 bin TL destekten yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.
Açıklamanın son bölümünde ise, Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortak düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ne il dışından da girişimcilerin gelerek katıldığı belirtildi.