Gündem Uyuşturucu bağımlısı kız okuldan atıldı!

Uyuşturucu bağımlısı kız okuldan atıldı!

15.10.2014 - 14:15 | Son Güncellenme:

Antalya'da tanınmış bir ailenin gözbebeği olan ve başarısıyla gururlandıran dünyalar güzeli Seçil, lise 2’nci sınıfta sevdiği bir arkadaşını uyuşturucudan uzaklaştırmaya çalışırken kendisi bataklığa düştü ve uyuşturucu bağımlısı olmasıyla okuldan atıldı!

Uyuşturucu bağımlısı kız okuldan atıldı

Antalya'da lisedeyken, bir arkadaşını uyuşturucudan uzaklaştırmaya çalışırken geri dönüşü çok zor bataklığa saplanan 23 yaşındaki Seçil A, yaşadığı eroin krizlerinin ardından okuldan atıldı.

Haberin Devamı

'Bir kereden bir şey olmaz’ sözünün arkasına sığınarak ilk eroin deneyimini yaşayan sonra uyuşturucu alabilmek için hırsızlık yapan ve annesinin altınlarını çalan genç kızın, hastaneye kaldırıldığında serum takılacak damarı bulunamadı. "Ölsem de kurtulsam" dediği anda narkotik ekiplerinin desteğiyle yeni bir hayata başlayan ve tedavi olan Seçil, şimdi madde bağımlılığıyla mücadele ediyor. Tiyatroda rol alan ve yaşadıklarını yazan genç kız, "Yolun sonuna gelmiştim. Artık ya ölümü tercih edecektim, ya da yaşamayı. Hayatım boyunca hep kolay olanı seçtim. Ama bu kez zoru başardım" dedi.

Seçil A, Antalya’da tanınmış bir ailenin iki kızından küçüğü olarak 1991 yılında dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul sıralarındaki başarılarının ardından liseye başladı. Ailesinin gözbebeği olan ve başarısıyla gururlandıran dünyalar güzeli Seçil, lise 2’nci sınıfta sevdiği bir arkadaşını uyuşturucudan uzaklaştırmaya çalışırken kendisini geri dönüşü çok zor bataklığın içerisinde buldu. Alkolün de etkisiyle çok klişe olan 'Bir kereden bir şey olmaz’ sözünün arkasına sığınarak ilk eroin deneyimini yaşayan Seçil, ’Sadece bir kez denedim, zaten ben bağımlı olmam’ derken haftanın 7 günü eroin kullanan bir bağımlıya dönüştü.