Erzurum UYUŞTURUCU BAĞIMLISI MİLLİ BOKSÇU OĞLU İÇİN VALİ’DEN YARDIM İSTEDİ

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI MİLLİ BOKSÇU OĞLU İÇİN VALİ’DEN YARDIM İSTEDİ

28.09.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI MİLLİ BOKSÇU OĞLU İÇİN VALİ’DEN YARDIM İSTEDİ

Erzurum Valiliği’nce düzenlenen ‘Halk Günü Toplantısı’nda uyuşturucu batağındaki oğlu için yardım isteyen babanın dramı yürek burktu. 10 yıldır boks sporu yapan milli oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen baba, Validen yardım istedi.
Erzurum Valiliği tarafından ayda iki kez düzenlenen ve vatandaşların sorunlarına çözüm bulunan ‘Halk Günü Toplantısı’ bir babanın dramına şahit oldu. 10 yıldır boks sporuyla uğraşan ve milli boksçu olan 17 yaşındaki oğlu Y.Y’nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen baba Selçuk Yılmaz, Vali Vekili Gürbüz Karakuş’tan yardım istedi.
Genç yaştaki oğlunun uyuşturucuya alışmasıyla liseyi ve boks sporunu bıraktığını anlatan baba, oğlunun millilik lisansı ve madalyalarını göstererek yürekleri dağladı. Baba Yılmaz, “17 yaşında milli sporcu oğlumu uyuşturucuya kaptırdık. Başa çıkamıyoruz. Çocuğumun durumu iyi değil. Sabah kalkıp bonzai içiyor akşama kadar eve gelmiyor. Biz onu ya inşaatlardan ya da yollardan bulup getiriyoruz. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Durumu emniyet amirine söyledim, o da uyuşturucuyla mücadeleye yönlendirdi. Oraya da gitmiyor. Annesinden para alıyor gidiyor o uyuşturucudan buluyor içiyor” dedi.
3 çocuğundan ortancası olan oğlunun tedavisi için gerekenin yapılmasını isteyen baba Selçuk Yılmaz, “Tedavisiyle ilgili bu duruma el atmanızı istiyorum. Erzurum’da da tedavi imkanı yok sadece İstanbul’da varmış. Siz büyüklerimiz bizlere yardımcı olun” diye konuştu.