Gündem Uyuyan şoför ölüme götürdü

Uyuyan şoför ölüme götürdü

05.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Balıkesir’de halk oyunu ekibinin velilerinin yer aldığı bir otobüs, önündeki iki otomobile çarpıp bir işyerine daldı. Otobüsün çarptığı otomobillerden biri elektrik diğerine çarpınca, içindeki 3 kişiden 2’si kaza yerinde öldü

Uyuyan şoför ölüme götürdü

Bodrum-Ortakent Yahşi Gençlik ve Kulübü üyeleri, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun Tekirdağ’da düzenlediği organizasyona katıldı. Türkiye ikincisi olan ekip, otobüsle Bodrum’a dönmek üzere yola koyuldu. Çocuklarını yalnız bırakmayan veliler yine bir turizm firmasına ait otobüsle, halk oyunu ekibini taşıyan diğer otobüsü takip ederek Bodrum’a hareket etti.

45 velinin yer aldığı Behzat Avcıoğlu yönetimindeki otobüs, Balıkesir’in Edremit ilçesinde şoförün direksiyon başında uyuklaması sonucu kontrolden çıktı.

Direğe çarparak durdu

Önce bir otomobile yandan çarpan ardından da bir diğer otomobili öne katarak sürükleyen otobüs, daha sonra refüje aşarak karşı şeride geçti ve bir işyerine dalarak durabildi.

Otobüsün önüne katarak sürüklediği otomobil ise yolun sağ tarafından aydınlatma direğine çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobildeki kimliği öğrenilemeyen 3 kişiden 2’si öldü. Kazada 1’i otomobilde olmak üzere 21 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.