Gündem Vahide Perçin kimdir? Vahide Perçin dizileri

Vahide Perçin kimdir? Vahide Perçin dizileri

12.12.2018 - 09:54 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle büyük beğeni toplayan deneyimli oyuncu Vahide Perçin kimdir, nerelidir, hangi yapımlarda rol aldı?

Vahide Perçin kimdir Vahide Perçin dizileri

Rol aldığı başarılı yapımlarla adından söz ettiren tiyatro, film ve dizi oyuncusu Vahide Perçin, son dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile yeniden gündeme geldi. Vatandaşlar Vahide Perçin kimdir sorusunu merak ediyor.

Haberin Devamı

VAHİDE PERÇİN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Vahide Perçin, 13 Haziran 1965 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinden doğdu. Önce iktisat okumaya başlayan Perçin, asıl aşkı olan oyunculuk hayaline kavuşabilmek için okulunu bırakarak Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde tiyatro bölümüne girdi. Perçin okulunu birincilikle bitirerek oyunculuk dünyasına adım attı.

İLK DİZİSİ BİR İSTANBUL MASALI

İzleyiciler, Perçin ile 2003 yılında yayınlanmaya başlayan ve o dönem oldukça ses getiren Bir İstanbul Masalı dizisi ile tanıştı. Seyircinin büyük beğenisini toplayan bu diziden sonra Vahide Perçin televizyon dizilerinde sık sık boy göstermeye başladı.

HÜRREM SULTAN'I CANLANDIRDI

Adını Feriha Koydum dizisi ile yeniden seyirciyi büyüleyen Perçin, Muhteşem yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle de ekranların değişmez yüzü olacağının sinyallerini verdi.

Haberin Devamı

14. Altın Koza Film Festivali'nde İlk aşk filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Vahide Perçin, aldığı pek çok ödülle de adından söz ettirdi.