Gündem Vahşeti 39 numaralı ayakkabı çözecek!

Vahşeti 39 numaralı ayakkabı çözecek!

02.11.2016 - 09:57 | Son Güncellenme:

20 gün önce Spil Dağı eteklerinde bulunan çürümüş kadın cesedindeki sır perdesini ayakkabı aralayacak

Vahşeti 39 numaralı ayakkabı çözecek

Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde Spil Dağı eteklerindeki Keçiliköy Mahallesi’nde koyun otlatmaya çıkan çoban, 20 Ekim’de çürümüş halde bir kadın cesedi buldu.

Haberin Devamı

Cesedin üzerinden kimlik çıkmazken İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinde 30 yaşlarında bir kadına ait olduğu belirlendi. Kadının 25-30 gün önce öldüğü anlaşıldı, ceset çürüdüğü için parmak izi de alınamadı. DNA örnekleri ise kayıp başvurusu yapılan kadınlarla karşılaştırılıyor.

IRMAK CİNAYETİNİ AYDINLATAN EKİP

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir’de 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın vahşice öldürülmesini aydınlatan Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın önderliğindeki özel ekip, kadın cesedinin esrarını çözmek için harekete geçti.

DNA incelemesi sürerken, cesedin ayağındaki ayakkabının özel bir deriden yapıldığını fark eden ekip, üretici firmanın Gaziantep’te olduğunu belirledi.

Firmanın, 39 numara siyah rugan olan ayakkabıdan sadece 300 çift ürettiği ve Güneydoğu’daki bayiler aracılığıyla 2 ay önce piyasaya sürüldüğü anlaşıldı. Özel ekip ilk olarak Gaziantep Emniyeti ve ayakkabıyı üreten firma yetkilileriyle temasa geçti.

Haberin Devamı

Ayakkabıların dağıtıldığı bayiler tek tek arandı ve 2 ay içinde alışveriş yapan tüm müşterilerin banka bilgileri incelemeye alındı. Gaziantep’e giden Cinayet Büro ekibi, bu bayilerin güvenlik kameralarını da mercek altına aldı.

Kaynak: Habertürk