Estetik Vajina estetiği mutlu ediyor

Vajina estetiği mutlu ediyor

13.04.2016 - 11:16 | Son Güncellenme:

Vajinayı daraltıp daha estetik hale getirmek için yapılan vajina estetiği operasyonlarını Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Fatih Dağdelen anlatıyor.

Vajina estetiği mutlu ediyor


“Vajina estetiği plastik cerrahinin en önemli ameliyatlarında biridir. Kadınlarda özellikle doğumdan sonra, bazı durumlarda ise doğuştan ya da yaş ilerledikçe vajinada da gevşeme ve zayıflama oluşabilir. Bunun dışında vajen dudaklarının sarkması ve hacmini kaybetmesi de kadınlar için önemi çok büyük.

Çünkü hem kadın hem de partneri cinsel ilişkiden yeterince zevk almamaya başlar. Zamanla bu eşler arasında sessiz bir kabullenişe ve cinsel isteksizliğe dönüşebilir.

Oysaki vajina estetiği ile cinsel mutluluğu ve yaşam kalitesini artırmak mümkün. Cinsel mutluluk herkesin en doğal hakkı. Bu mutluluk duygusal yakınlaşmayı da sağlıyor. Birçok mutlu evliliğin temelinde mutlu bir cinsel yaşam yatıyor.”

Vajina estetiği yaşam kalitesini yükseltir
“Vajina estetiği lokal anestezi uygulanarak yani hasta uyutulmadan gerçekleştirilebilir. Eğer hasta genel anesteziyi tercih ederse tamamen uyutulabilir. Vajina estetiğinde ilk olarak gevşekliklerin ortadan kaldırılması için vajina daraltma işlemi yapılır. Kaslar sıkılaştırılarak gerginlik sağlanır. Eğer iç dudaklarda sarkma varsa küçültme işlemi yapılır.Labioplasti denilen iç dudak estetiği ile dudaklar olması gereken şekline getirilir.”

Vajina estetiğinde belirgin bir iz kalmaz
“Vajina estetiği ile ilgili en çok merak edilen konu iz kalma meselesidir. Günümüzde estetik ameliyatlardan sonra belirgin bir iz kalmaz. Çünkü kendiliğinden kaynayan estetik dikişler ilk bakışta görünmeyecek bölgelere gizlenir.Vajina daraltma ameliyatlarında da eğer doğru teknikler kullanılırsa herhangi bir şekilde dışarıda iz oluşmaz. Hatta önceden yapılmış doğumlardan kalan izler varsa onlar da estetik cerrahi ile giderilebilir.”

Vajina estetiğinde dolgu enjeksiyonları kullanılabilir
“Vajina daraltma ve vajina dudağı estetiğinde bazı durumlardatam bir estetik görünüm sağlanabilmesi için dolgu enjeksiyonlarından faydalanabilir.Özellikle dış dudaklardakihacim kayıpları ve sarkıklıklar yağ ya da hyaluronik dolgu enjeksiyonları ile eski formuna döndürülebiliyor.”

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Fatih Dağdelen“Vajina estetiği sonrasında birkaç hafta cinsel perhiz uygulanması gerekebilir. Vajina estetiği fiyatları ise yapılacak işleme göre farklılık gösterir. Ön muayene esnasında cerrahınızdan uygulanacak prosedürler ve fiyatları konusunda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.”

Haberin Devamı


Vajina estetiği mutlu ediyor

Yazarlar