Cadde Valeriy Zelenogorsk'den Angelina Jolie'ye evlenme teklifi

Valeriy Zelenogorsk'den Angelina Jolie'ye evlenme teklifi

26.09.2016 - 10:42 | Son Güncellenme:

Angelina Jolie ile Brad Pitt, 12 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldı. Günlerdir manşetten inmeyen flaş gelişme sonrası Rus yazar Valeriy Zelenogorsk, 41 yaşındaki ABD'li aktriste evlenme teklifinde bulundu.

Valeriy Zelenogorskden Angelina Jolieye evlenme teklifi

Rus yazar Valeriy Zelenogorsk, Facebook hesabından Angelina Jolie'ye mektup yazarak, evlilik teklif etti. 67 yaşındaki yazar, Hollywood yıldızına Rusya vatandaşlığı ve kürk vaat etti.

Haberin Devamı

"HER ŞEYİMİZ YETER, YENİ ÇOCUKLAR YAPARIZ"

Valeriy Zelenogorsk, sürpriz mektubunda, "Brad'i boşverin, sizi hak etmiyor. Çocuklarınızla birlikte Kolomna'ya, yanıma gelip hep birlikte krallar gibi yaşayalım. Tek başına yaşıyan bir dulum. Çocuklar bahçede oynar, siz de kraliçe gibi evinizde oturur ve insan gibi yaşarsınız. Yoksul bir insan değilim, pazarda 4 dükkânım, yazlığım, bahçem, tarlam, kayığım, 2 arabam var. Steven Seagal, Jerard Depardiu de aldı. Rus pasaportu alırsın, gelip bizim yerli oyuncularla birlikte dizilerde oynarsın. Güçlü bir adamım, yeni çocuklar yaparız. Ben her şeyi hesapladım, her şeyimiz yeter. Sana kışın kürk alırım. Çok geç olmadan, kararını ver" ifadelerini kullandı.

2014 yılında Fransa'da bir şatoda dünya evine giren Angelina Jolie ile Brad Pitt, evliliklerinden 3 çocuk sahibi oldu. Ünlü çift, 3 çocuğu ise evlat edindi.

Haberin Devamı