Ankara Vali Aksoy Öğrencilerle Buluştu

Vali Aksoy Öğrencilerle Buluştu

14.02.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

.

Vali Aksoy Öğrencilerle Buluştu

KOCAELİ (AA) - Vali Hüseyin Aksoy, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okullar Hayat Olsun" Projesi kapsamında düzenlenen "Gölcük’te Öğrenci Olmak Kariyer Günleri" programına katıldı.

Haberin Devamı

Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Şimşek ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, burada yaptığı konuşmada, gençlere fırsat verilmesinin önemine değindi.

Aksoy, şunları söyledi:

"Değerli gençler, sizler lisenin artık son sınıflarında eğitim görüyorsunuz. Bundan sonra sizler geleceğinizle ilgili planlar yapacaksınız. Özellikle üniversite dönemlerinde tercihler yaparken, neye göre ve nasıl yapacağınız çok iyi bilmelisiniz. Özellikle yapacağınız tercihler, sizin gelecekte hangi meslek içerisinde yer alacağınız bir konuma sizi taşıyacaktır. Değerli gençler, üniversite yıllarında hangi meslek olursa olsun o meslek dalında kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. Fakat sevmediğiniz mesleği yapmayın. Çünkü sevmediğiniz meslekte olduğunuzda, asla başarılı olmazsınız. Sevdiğiniz meslekte olduğunuzda, işi severek yapıyorsunuz ve başarılı olacaksınız."

Haberin Devamı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise "Düzenlenen bu tür programlarda, özellikle gençlerimizi yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirilip ve tüm konulara vakıf olmalarını sağlamaktır. Gençlerimiz mezuniyet sonrasında neler yapılabileceğine, kendileri yön verecekler." ifadesini kullandı.

Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Vali Aksoy’a çini vazo hediye edildi.