Ankara Vali Aktaş Makamını Öğrencilere Bıraktı

Vali Aktaş Makamını Öğrencilere Bıraktı

23.04.2018 - 16:15 | Son Güncellenme:

.

Vali Aktaş Makamını Öğrencilere Bıraktı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve 23. Piyade Tümen Komutanı Veli Tarakcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuklarını öğrencilere devretti.

Haberin Devamı

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ile TOKİ Ortaokulu öğrencisi Cennet Özdemir Vali Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların gelecekte koltukların sahipleri olduğunu söyledi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Aktaş, "İnşallah önümüzdeki süreçlerde daha gelişmiş, refah, huzur içerisinde bir Türkiye'yi siz çocuklarımıza devrederiz." dedi.

Valilik makamına oturan Özdemir de kentte daha fazla çocukların yararlanabileceği sosyal alanlar yaptıracağını ve sağlık hizmetlerinin daha verimli olması için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Vali Aktaş, Özdemir'e çeşitli hediyeler verdi.

Orgeneral Edip Başer Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Tuğba Oğrak ve Merve Külter, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Öğmen ile 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Tarakcı'yı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Çocuklarla bir süre sohbet eden Tarakcı, "Bu ülke büyük mücadeleler sonucu kazanıldı. Zamanı gelince sizde okuyup kendi dalarınızda bir yere gelince bu koltuklarımızı geleceğimiz olan sizlere bırakacağız." diye konuştu.

Komutanlık makamına oturan Oğrak, çağırdığı emir subayına yaralı bir köylü için askeri helikopterin hazırlatılması talimatını verdi.

Tuğgeneral Tarakcı, öğrencilere çeşitli çeşitli hediyeler verdi.