Denizli VALİ ALTIPARMAK’TAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

VALİ ALTIPARMAK’TAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

30.09.2016 - 15:50 | Son Güncellenme:

.

VALİ ALTIPARMAK’TAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ziyarette bulundu.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, daire müdürleri karşıladı. Gerçekleştirdiği ziyarette Vali Altıparmak’a Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü’de eşlik etti.
Başkan Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Altıparmak’a ilçede yaptıkları yatırımlar, hayata geçirilen ve hazırlığı yapılan projeler hakkında bilgiler verdi. Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda etkin hizmeti ulaştırmak, yatırımları hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, vatandaşa dokunan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da örnek işlere imza attıklarını vurguladı.
Denizli’nin önemli bir dinamosu olan merkez ilçe Pamukkale’de Başkan Gürlesin’i çalışmalarından dolayı kutlayan Vali Altıparmak, yatırımlar ve projeler noktasında fikirlerini paylaştı. Vali Altıparmak, Başkan Gürlesin’e başarı diledi.