Siirt Vali Atik Taziye Ziyaretinde Bulundu

Vali Atik Taziye Ziyaretinde Bulundu

13.12.2017 - 17:46 | Son Güncellenme:

.

Vali Atik Taziye Ziyaretinde Bulundu

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Baykan ilçesine bağlı Tütenocak köyünde Türköz ailesine başsağlığı diledi.

Haberin Devamı

AK Partili Baykan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Türköz’ün babası Şemsettin Türköz'ün vefatı nedeniyle Türköz ailesini taziye ziyaretinde bulunan Vali Atik, burada yaptığı açıklamada, Siirt'in taziye kültürü ile birlik ve beraberliğin dayanışmanın yaşandığı örnek bir il olduğunu belirtti.

Vali Atik, "Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını ve mutluluklarını sevinçlerini birlikte paylaşıyoruz. Bu vesile ile merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. Ailemize başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclis Üyesi Türköz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizleri bu acılı günde ziyaret ederek, acılarımızı paylaşan ve taziye ziyaretinde bulunan Sayın Valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim." dedi.

Haberin Devamı

Tütenocak köyü taziye ziyaretinin ardından Veysel Karani beldesine geçen Atik, Belde Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, güvenlik ve asayiş konularında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik'in ziyaret programına Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Baykan Kaymakamı Cuma Çotu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat eşlik etti.