Sakarya Vali Balkanlıoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali Balkanlıoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

12.01.2018 - 11:54 | Son Güncellenme:

.

Vali Balkanlıoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

SAKARYA (AA) - Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kent merkezi ile ilçelerdeki okullarda bulunan öğrenci meclisi başkanlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'ndaki programda konuşan Vali Balkanlıoğlu, öğrencilik döneminde öğretmenlere ve idarecilere imrendiğini, onlar gibi olmak istediğini söyledi.

Valilik makamına geldiği zaman, o günleri hatırladığını ve zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini düşündüğünü anlatan Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Bizler bu makam ve mevkilerde geçiciyiz. Sizler ileri ki zamanlarda bizim yerimize geçip, il ve ilçeleri hatta ülkeyi yöneteceksiniz. Gençler sizlere çok ihtiyacımız var. Eğer Türkiye eskiye göre biraz daha iyi ise, o günün gençleri ve öğrencileri biraz daha iyi olduğu içindir. Yani sizler iyi olursanız, nitelikli yetişirseniz, demokrasinize sahip çıkıp, çevre bilinciniz olursa, hayvanlara, insanlara ve onların haklarına saygı gösteren bir mantıkla yetişirseniz, bir de memleketin derdiyle ilgilenirseniz, ülkemiz geleceğe çok daha güvenle bakacaktır."

Haberin Devamı

Öğrencilere çok çalışmaları ve bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, gençlerin hedefinin büyük olması gerektiğini ifade etti.

Vali Balkanlıoğlu, daha sonra öğrenci meclis başkanlarının sorun, talep ve görüşlerini dinledi.

Programa, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ilçe milli eğitim müdürleri, okul yöneticileri ile öğretmenler de katıldı.