Bilecik Vali Büyükakın'dan Karpuzlu Trafik Denetimi

Vali Büyükakın'dan Karpuzlu Trafik Denetimi

17.08.2018 - 19:03 | Son Güncellenme:

.

Vali Büyükakından Karpuzlu Trafik Denetimi

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyaya destek vermek amacıyla gerçekleştirdiği trafik denetimi sırasında sürücülere karpuz ikram etti.
Vali Büyükakın öncülüğünde gerçekleşen denetime, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Metin Şahin ile İlçe Jandarma Komutan Vekili Rıza Gazel katıldı.
İçişleri Bakanlığının ve Emniyet Genel Müdürlüğünün "Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" sloganıyla başlattığı kampanyaya destek vermek ve farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenlediklerini ifade eden Vali Büyükakın, “Emniyet kemerinin takılması, cep telefonu kullanımı ve aşırı hız konusunda sürücüleri ikaz ediyor ve kendilerine iyi yolculuklar diliyoruz. Bayram boyunca bu çalışmayı emniyet ve jandarma teşkilatımızla birlikte 300 personel ve 40 devriye ile yürüteceğiz. Tüm temennimiz bayramın tadının kaçmaması, canımızı yakan durumlarla karşılaşmayız yönünde. Bunun için trafik kurallarına uyalım ve dikkatli olalım. Bu sayede inşallah kazasız belasız bir bayram geçireceğiz. Genelde trafik kazaları sabaha karşı saat 04.00 ile 07.00 saatleri arasında oluyor. Trafik denetimleri bu saatlerde de yapılacak ve sürücülere çay ikram edilecek” dedi.
Alınan tedbir ve sürücülerin dikkatleri ile bayramın huzurlu bir şekilde geçmesini temenni eden ve iyi bayramlar dileyen Vali Büyükakın, denetim sırasında yolculara Osmaneli karpuzu ikram etti.