Karabük Vali Çeber, İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Çeber, İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

17.10.2017 - 17:17 | Son Güncellenme:

.

Vali Çeber, İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Karabük Valisi Kemal Çeber İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve ilgili şube müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Vali Çeber, Emniyet Müdürü Akay ile bir süre makamında sohbet etti.
İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde görevlerinde üstün gayret ve fedakârlık gösteren personeli başarı belgesi ile ödüllendirerek ‘Başarı Belgelerini’ veren Vali Çeber, “Sizin yapmış olduğunuz faaliyetler bizim algı noktasında çok ciddi anlamda işimizi kolaylaştırıyor. Gittiğim her yerde vatandaşımız ve esnafımız tarafından çok başarılı polisiye olaylar olarak anlatılıyor. Zaten bizim için önemli olan da vatandaş nezdinde yakalama algısı, olayların çözümünde hız algısı, bunlarında son derece yukarıya çekilmesi. Zaten işimizi gayet güzel yapıyoruz ama bu vatandaşımıza da böyle yansıdığı zaman daha da güzel oluyor. Ellerinize sağlık, yapmış olduğunuz bu olayların her birinde sizin bireysel ciddi katkınız, fedakârlığınız ve işinizi sahiplenmeniz var. Hiçbiriniz ben burada geri durayım demediniz, fedakârca bir şekilde müdahil oldunuz, elinizden geleni ve yapmanız gerekeni gayet güzel bir şekilde yaptınız, onun için sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Daha sonra Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) Merkezi, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Çeber, Emniyet Müdürü Akay ve ilgili şube müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.