Sinop VALİ ÇETİNKAYA’DAN SPORCULARA ÖDÜL

VALİ ÇETİNKAYA’DAN SPORCULARA ÖDÜL

01.04.2015 - 17:35 | Son Güncellenme:

.

VALİ ÇETİNKAYA’DAN SPORCULARA ÖDÜL

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Türkiye Judo Federasyonu tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Sinoplu sporcuları ödüllendirdi.
Valilik makamında düzenlenen ödül törenine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Judo İl Temsilcisi Yalçın Öztaban, Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye 1. olan sporcular Çağdaş Canel ile Deniz Çolak katıldı. Ankara’da gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye birincisi olarak büyük başarı elde eden sporcuları tebrik eden Vali Çetinkaya, “Sinoplu sporcuların, Türkiye çapında düzenlenen bir şampiyonada derece almaları hepimize gurur verdi. Bu sporcularımız Sinop’u ve Türkiye’yi temsilen Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılacak, inşallah oralardan da iyi haberle ve iyi derecelerle dönmelerini bekliyoruz” dedi.
Daha sonra, Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda 73. kiloda mücadele ederek Türkiye birincisi olan Çağdaş Canel ve 81 kiloda mücadele ederek Türkiye birincisi olan Deniz Çolak’a ödülleri Vali Dr.Yasemin Özata Çetinkaya tarafından verildi.