Tekirdağ Vali Ceylan'dan Muhtarlara İşbirliği Çağrısı

Vali Ceylan'dan Muhtarlara İşbirliği Çağrısı

13.02.2018 - 11:17 | Son Güncellenme:

.

Vali Ceylandan Muhtarlara İşbirliği Çağrısı

Tekirdağ Valisi Ceylan Muhtarlarla yaptığı görüşmede, kent genelinde uyuşturucu ile mücadelede önemli bir mesafe kat edildiğini belirterek, muhtarların uyuşturucu ile mücadelede güvenlik güçleriyle işbirliğine devam etmesini istedi.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” Malkara Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda, düzenlendi. Vali Ceylan Muhtarlarla yaptığı görüşmede, kent genelinde uyuşturucu ile mücadelede önemli bir mesafe kat edildiğini belirtti.

“En önemlisi uyuşturucu ile mücadele”
Toplantıda konuşan Vali Ceylan, daha önce yapılan toplantıların verimli geçtiğini birçok konuda çözüm bulunduğunu belirtti. Vali Ceylan, uyuşturucu maddeyle mücadele konusuna değinerek, “Muhtarlarımızın taleplerini ilk ağızdan alarak çözüm ile ilgili yapabileceğimiz konular varsa değerlendirilmesini ve hayata geçirilmesini sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız toplantı, başarılı geçti. İnşallah bu yıl da yapacağımız toplantı aynı şekilde güzel bir toplantı olur. Malkara, Tekirdağ’ımızın önemli ilçelerinden biri. Tarım alanında ciddi bir potansiyele sahip. Sanayisi aktif durumda. Bizim de bu toplantıda vurgulamak istediğimiz bir kaç konu var. Bunlardan en önemlisi uyuşturucu ile mücadele. Bu konuda il bazında ciddi bir mesafe kat ettik. Bu süreklilik arz eden bir mücadele ve çalışmadır. Asayiş konusunda da muhtarlarımızın güvenlik kuvvetlerimiz ile yapmış olduğu iş birliğine devam edilmesidir” dedi.
Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere iletti.
Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kızıltan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ve muhtarlar katıldı.