Amasya VALİ ÇOMAKTEKİN’DEN HUZUREVİNE MORAL ZİYARETİ

VALİ ÇOMAKTEKİN’DEN HUZUREVİNE MORAL ZİYARETİ

26.03.2015 - 17:38 | Son Güncellenme:

.

VALİ ÇOMAKTEKİN’DEN HUZUREVİNE MORAL ZİYARETİ

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki vatandaşları ziyaret etti.
Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ve diğer yetkililerinde katıldığı ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Vali Çomaktekin, “Devletimiz sosyal devlet anlayışının gereği olarak ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ felsefesiyle sosyal çalışmaları en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Vatandaş odaklı hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Huzurevimizin fiziki şartlarında, teçhizatında, donanımında hiçbir eksiklik yok. Burada kalan amcalarımızla, teyzelerimizle sohbet ettiğimizde hepsinin çok mutlu olduğunu gördük” dedi.
Bakım evinde çalışan personelin yüksek bir şefkat ve merhamet duygusuyla görevlerini yapmaları gerektiğine değinen Çomaktekin, “Buradaki personelinde işini severek yaptığını, bu duygularla hareket ettiğini görmemiz bizleri ayrıca memnun etti. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da devletimiz daima engellilerin, yaşlıların ve kimsesizlerin yanında olacak, onları asla yalnız bırakmayacaktır. Ayrıca devlet eliyle yapılan çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızın da zaman zaman buraları ziyaret etmeleri, toplumumuzdaki dayanışma ve birliktelik anlayışını daha da pekiştirecektir” diye konuştu.
Vali Çomaktekin ziyaretin sonunda huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.