Ordu Vali Eşi Selda Yavuz'dan Ünye Ziyareti

Vali Eşi Selda Yavuz'dan Ünye Ziyareti

29.09.2017 - 18:27 | Son Güncellenme:

.

Vali Eşi Selda Yavuzdan Ünye Ziyareti

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere huzurevi ve sevgi evlerine ziyaretlerde bulundu.
Bayan Yavuz’a ziyaretlerinde, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in eşi Arzu Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün’ün eşi Serap Aygün, Ünye Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Bünyamin Dönmez’in eşi Özlem Dönmez ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın eşi Serap Çamyar da eşlik etti.
Bayan Yavuz, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Örtücü’nün Gürecülü Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Burada şehidin annesi Mahide ile babası Ahmet Örtücü tarafından karşılanan Bayan Yavuz, aileye başsağlığı diledi.
Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını belirten Selda Yavuz, aile ile bir süre sohbet ederek, ailenin acısını paylaştı. Bayan Yavuz, daha sonra Bayramca Mahallesi’nde yaşayan bir aileyi ziyaret etti. İki çocuğu ile birlikte yaşayan 33 yaşındaki Dudu Gelmez’i evinde ziyaret eden Bayan Yavuz, aileye bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
Yapmış olduğu ziyaretler kapsamında gazi ailelerini de ziyaret eden Bayan Yavuz, Kaledere Mahallesi’nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Hüseyin Güney’i ve ailesini ziyaret etti. Burada aileyle bir süre sohbet eden Bayan Yavuz, daha sonra Tekkiraz Mahallesi’nde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevi Ek Binasındaki yaşlıları ziyaret etti.
18’i erkek, 6’sı bayandan oluşan huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen ve Ahmet Cemal Mağden Huzurevi Tekkiraz Ek Hizmet Birimi Müdür Yardımcısı Mehmet Doğan Pınar’dan bilgiler alan Selda Yavuz, huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.
Bayan Yavuz’un Ünye ziyareti kapsamında son durağı Sabancı Çocuk Evleri oldu. 0-18 yaş grubu çocukların bulunduğu Çocuk Evleri’nde inceleme yapan Bayan Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Özlem Gök Özkan ve Sabancı Çocuk Evleri Müdürü Aybüke İnal Karaoğlan’dan bilgiler aldı. Çocukların kaldığı odaları da gezen Bayan Yavuz, çocuklar ile birlikte vakit geçirdi.
Bayan Yavuz, çocuk evlerini ziyareti kapsamında eğitim-öğretim gören kız öğrenciler ile de bir süre sohbet etti.