Kayseri VALİ KAMÇI, HAYIRSEVER İŞ ADAMININ DEVELİ İLÇESİNE YAPTIRACAĞI EK OKUL KATI PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

VALİ KAMÇI, HAYIRSEVER İŞ ADAMININ DEVELİ İLÇESİNE YAPTIRACAĞI EK OKUL KATI PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

25.07.2016 - 17:25 | Son Güncellenme:

.

VALİ KAMÇI, HAYIRSEVER İŞ ADAMININ DEVELİ İLÇESİNE YAPTIRACAĞI EK OKUL KATI PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

Vali Süleyman Kamçı, Develi ilçesi Atatürk İlkokuluna hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak olan ek kat ve çevre düzenlemesine ilişkin protokolü imzaladı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokole Vali Kamçı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Hayırsever Salih Onaran ve kardeşi, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile diğer ilgililer katıldı.
Vali Kamçı, Develi ilçesi Atatürk İlkokuluna yapılacak olan ek katın yapılmasına katkı sağlayan Onaran Ailesi’ne teşekkür ederek, eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.
Develi ilçesi adına güzel bir olaya imza attıklarını ifade eden Vali Kamçı, “Develili hayırsever vatandaşlarımızdan Salih Onaran adlı arkadaşımız oradaki Atatürk İlkokulunun bahçesindeki ek binanın ikinci katını, çevre düzenlemesini yapacak. Planlamalar çerçevesinde okulumuzun ikinci katını yapacak ve okulun içini düzenleyecek. Tefrişatı da devlet tarafından yapılacak. Atatürk İlkokulu ismi kalacak orada ama yeni yapılacak yere isim önerebilecek. Hayırseverimize, oğluna ve kardeşine teşekkür ediyorum.”
Hayırsever Salih Onaran ise ülkemizin zor günlerden geçtiğini ifade ederek, bu zor günlerde böyle hayırlı işleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Tören, yapılan bağış protokolüne imzaların atılması ile son buldu.